Shooting World Cup (SWC): Simulacija streljaštva hrvatskih developera

Ako se do sada niste okušali u gađanju, predstavljamo vam simulaciju streljaštva Shooting World Cup - SWC.

Monika Nožić Monika Nožinić | 15.11.2016. / 09:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon Android verzije objavljene prije nekoliko mjeseci, sada je stigla i iOS verzija vrlo zanimljive igre pod nazivom Shooting World Cup-SWC.

Izdavač igre je tvrtka Sight In Games iza čijeg imena stoje hrvatski dizajneri i programeri pa je igra od ideje pa sve do izvedbe u potpunosti domaći proizvod.

Na izradi aplikacije sudjelovali su bivši strijelci i osvajači medalja s kontinentalnih prvenstava pa igra vrlo vjerno dočarava olimpijski sport - streljaštvo. Disciplina koju predstavljaju je zračna puška 10 metara, a budući da je promjer najveće vrijednosti pogotka na meti (10) samo 0,5 milimetara na udaljenosti od 10 metara, gađanje će vam predstavljati veliki izazov.

U igri ćete koristiti prave modele puški iz svijeta streljaštva, pravi model streljačke odjeće, pravi model mete i pravu RWS municiju.

Osjetit ćete realno kretanje puške, koristit ćete skoro pa realan mehanizam za okidanje u dva stupnja, dok će naglo povlačenje okidača rezultirati lošim pogotkom na meti.

Ako do sada niste probali gađati, a imate tu želju, na pravom ste mjestu jer u ovoj igri možete naučiti kako dobro gađati.

Igru počinjete kao strijelac početnik, a za ostvareni određeni rezultat na mjesečnom međunarodnom turniru možete osvojiti jednu od tri kategorije: dobar, odličan ili majstor strijelac. Za svaku osvojenu kategoriju bit ćete nagrađeni boljim puškama koje imaju manje kretanje te je lakše ostvariti dobar rezultat kako napredujete kroz igru.

SWC igra besplatna je za preuzimanje i na "treningu" možete gađati neograničeno, dok je za sudjelovanje na turniru potrebno izvršiti jednokratnu uplatu u vrijednosti od 2,99$, nakon čega igrač dobiva pristup svim turnirima koje će SWC u budućnosti organizirati.

Igrati je vrlo lako, čemu svjedoči i priloženi videozapis. Morate samo pratiti prednji nišan puške i povući okidač puške u pravo vrijeme kako bi pogodak bio idealan. Lakše je reći nego učiniti pa stoga provjerite sami i ne gubite živce jer je u streljaštvu smirenost vrlo poželjna vrlina.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti