Skype je i službeno ogroman. Danas je Jennifer Caukin, šefica odjela za društvene mreže u Skypeu objavila kako je Skype zabilježio 32 milijuna aktivnih korisnika u isto vrijeme.

Skype, koji je od prošle godine u vlasništvu giganta Microsofta koji je iskrcao 8.5 milijardi dolara, došao je do još jedne prekretnice u svom poslovanju. Naime, kako su objavili na svom blogu, Skype je u isto vrijeme imao čak 32 milijuna korisnika koji su koristili ovaj servis.

'To je jako puno ljudi koji koriste Skype kako bi izgradili i održavali komunikaciju s prijateljima, obitelji i suradnicima putem glasovnih i video poziva, te instant poruka ili slanja datoteka između računala, mobitela pa čak i TV-a. Naravno, nemojmo zaboraviti one koji koriste Skype za pozive na fiksne brojeve diljem svijeta za male novce koristeći se Skype kreditima' - stoji u blog postu.

Ova vijest došla je samo nekoliko dana nakon što je kompanija objavila unaprijeđenu aplikaciju za iOS uređaje koja korisnicima ove platforme od sada nudi unaprijeđeno korisničko sučelje, te instant poruke stabilnije na novom iOS 5.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju