Smartphone za 400 kuna? Da, i to postoji!

Nevjerojatno u kojem smjeru se razvija tehnologija pametnih telefona.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.10.2015. / 11:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ponekad, kada razmišljam o tehnologiji u globalu, fasciniram se dokle smo dogurali u zadnjih 20-ak godina. U svojim srednjoškolskim danima, mobitel (da one stare cigle) tek su postale atrakcija među mladima, no sve što smo mogli jest slati SMS i zvati.

I ti mobiteli bili su prilično skupi, pa smo se snalazili na razne načine. Danas, pametni telefon sa 13MP kamerom prednjom kamerom i 3MP stražnjom, 5.5 inčnim zaslonom, razno raznim mogućnostima kao što su “pametno crtanje” po ekranu i upraljvanje mobitelom da ga ni ne dodirete, postale su standard, a takve uređaje možete nabiviti već za 400-injak kuna.

Možda vam ime VKWorld ne znači mnogo, no na ovom linku, svake srijede od 7.10. do 28.10 traje akcija u kojoj model vk700 Pro možete dobiti po sniženoj cijeni od 60 dolara, umjesto 86 regularnih. Zar to nije fantastično? Mobitel po 400 kuna?

Sve u svemu, na ovom linku možete saznati više infromacija i svakako ukoliko imate potrebe za uređajem ovakve klase, provjerite akciju jer je dnevno ograničeno samo 30 komada, no svake srijede imate priliku zgrabiti vaš primjerak.

Sretno u “pecanju”.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti