Snapchat predstavio Memories funkciju

Privatna kolekcija vaših omiljenih trenutaka...

Monika Nožić Monika Nožinić | 07.07.2016. / 16:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Snapchat aplikacija trenutno je jedna od najpopularnijih na svijetu, a iako je postala poznata po razmjeni fotografija koje nestaju u sekundi, ova sve popularnija društvena mreža sada je predstavila novu opciju pod nazivom Memories koja će spremiti sve vaše "snapove".

Memories je zapravo galerija u kojoj će biti spremljeni svi vaši željeni "snapovi" i koji neće nestati nakon nekoliko sekundi, odnosno sati ako su objavljeni kao "story".

Ova opcija omogućit će brzo podsjećanje na sve trenutke koje ste proživjeli sami ili s prijateljima, a od fotografija koje budu spremljene u Memoriesu bit će moguće kreiranje novih priča na vašem profilu.

"Zabavno i zanimljivo možete proslaviti godišnjicu ili rođendan tako što ćete pronaći neke stare "snapove" i spojiti ih u novu priču", istaknuli su iz Snapchata.

Fotografije spremljene u novoj opciji moguće je pretraživati i po ključnim riječima koje su ispisane na njima, a ako su neki "snapovi" ili priče previše osobni, možete ih premjestiti u My Eyes Only, tako da ih drugi ne mogu vidjeti te na taj način spremiti privatne trenutke. Funkcija će biti objavljena u idućih mjesec dana.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti