Šokantno saslušanje pred meksičkim Kongresom: Poznati NLO istražitelj predstavio dva tijela za koja tvrdi da su - izvanzemaljska

Poznati istražitelj NLO-a predstavlja navodna vanzemaljska tijela meksičkom Kongresu, pozivajući na ponovno pisanje povijesti, iako je prošla tvrdnja istog istražitelja o izvanzemaljskim tijelima razbijena.

Branimir Vorša | 13.09.2023. / 14:31

Jaime Maussan, poznati NLO istražitelj, nedavno je meksičkom Kongresu predstavio ono za što je tvrdio da su dva 'neljudska' tijela. Istražitelji su ustvrdili da tijela, otkrivena u rudniku Cusco u Peruu, pokazuju genetske razlike od oko 30 posto u usporedbi s ljudima. Ugljično datiranje s Nacionalnog autonomnog sveučilišta Meksika (UNAM) datiralo je ove leševe, koji su imali ruke s tri prsta, noge i stereoskopski vid, kao starije od 1000 godina.

Karta najvećih NLO žarišta u svijetu Američka vlada objavila kartu najvećih NLO žarišta u svijetu

Ovi primjerci nisu dio naše zemaljske evolucije... Oni nisu bića koja su pronađena nakon olupine NLO-a. Pronađeni su u rudnicima dijatomeja (algi) i kasnije su fosilizirani, rekao je Maussan meksičkom Kongresu pod prisegom.

Nadalje je dodao da je njihovo podrijetlo, bilo izvanzemaljsko ili ne, ostalo neizvjesno, ali je naglasio da su oni inteligentna bića koja koegzistiraju s ljudima. Poticao je na ponovno pisanje povijesti kako bi se uključila njihova prisutnost.

Nismo sami u ovom ogromnom svemiru, trebali bismo prihvatiti ovu stvarnost, poručio je Maussan.

Bilo je riječi i o NLO-ima

Tijekom saslušanja, razni američki i meksički dužnosnici govorili su o neidentificiranim zračnim fenomenima (NZF, prijevod engleskog akronima UAP, odnosno unidentified aerial phenomena). Ryan Graves, umirovljeni direktor američke mornarice i bivši pilot, prisustvovao je i ranije svjedočio o viđenjima NZF-a i klasifikaciji američke vlade. Robert Salas, umirovljeni poručnik USAF-a, istaknuo je nedovoljno prijavljivanje viđenja NZF-a i njihove implikacije na nacionalnu sigurnost.

Prisutnima su prikazane snimke NZF-a, uključujući one koje je uhvatio borbeni zrakoplov koji pokazuje svjetla iznad oblaka. Svi prisutni položili su prisegu da će svjedočiti istinu. Međutim, najznačajniji aspekt događaja bilo je otkrivanje dva mumificirana tijela za koja se vjeruje da su izvanzemaljskog podrijetla.

Ta tijela humanoidnog oblika imala su uvučene vratove i izdužene lubanje, što je podsjećalo na karakteristike ptica. Imali su lagane, čvrste kosti i bez zuba. Stručnjaci su otkrili da je jedno od bića nosilo jajašca s embrijima i imalo implantate od metala kadmija i osmija.

Područje 51 Američki povjesničar tvrdi: "Istina o Području 51 nije ono što većina vjerojatno misli"

Maussan je opisao ovaj događaj kao 'prijelomni' trenutak, označavajući prvo službeno priznanje ovog fenomena u Meksiku. Tijela su podvrgnuta radiokarbonskom datiranju u UNAM-u kako bi se dobio znanstveni uvid.

Vrijedno je napomenuti da je 2015. Jaime Maussan otkrio još jedno mumificirano tijelo, tvrdeći da je vanzemaljskog podrijetla. To tijelo je otkriveno u blizini Nazca linija u Peruu, za koje su neki nagađali da imaju izvanzemaljske veze. Međutim, ta je tvrdnja kasnije opovrgnuta te je otkriveno da je zapravo bila riječ o tijelu ljudskog djeteta.

Izvor: Daily Mail

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti