SparkLabs, Wellington Partners, The Next Web, Mashable i ostali stižu na SHIFT conference!

Shift Konferencija najavila je prvu skupinu predavača za najveći startup događaj u regiji, a koji se održava u Splitu 5. i 6. lipnja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.04.2014. / 11:37

SparkLabs, Wellington Partners, The Next Web, Mashable i ostali stižu na SHIFT conference!

Shift Konferencija najavila je prvu skupinu predavača za najveći startup događaj u regiji, a koji se održava u Splitu 5. i 6. lipnja.

Svojim životnim i poslovnim pričama, predavači će zasigurno potaknuti posjetitelje da ostvare svoje snove o uspjehu, nešto što je potrebno u zemljama poput Hrvatske. Među govornicima se nalaze  poduzetnici, investitori iz fondova i akceleratora, ali i predstavnici poznatih tehnoloških i poslovnih medija kao i predstavnici brojnih državnih institucija.

Frank Meehan stiže iz Londona i  jedan je od osnivača i generalni partner investicijskog fonda SparkLabs Global Ventures, a startupe će posebno zanimati činjenica da je Frank partner u poznatom akceleratoru u sklopu SparkLabsa. Frankovo višegodišnje iskustvo u ostvarivanju rješenja za  brz i siguran razvoj startup poduzeća sigurno će biti od pomoći mladim poduzetnicima.

Stan Schroeder je europski urednik poznatog portala Mashable, a djeluje iz Hrvatske. Ovaj IT novinar, konzultant i već tradicionalni gost Shifta, uvijek spremno osluškuje bilo startup scene i dijeli svoja opažanja i iskustva s brojnim posjetiteljima Mashablea. 

Da tehnologija, startupi i moda imaju puno više zajedničkog nego što se čini, pokazat će nam Grkinja Amalia Agathou. Amalia, ključna osoba za društvene medije i marketing na nizozemskom portalu The Next Web  je također i direktorica Front Row I/O, organizacije u sklopu londonskog modnog koledža, koja podupire modno-tehnološke startupe. 

Svestrani Danac Rasmus Wiinstedt Tscherning je direktor danskog Centra za Kulturu  i Iskustvenu Ekonomiju, a također predsjeda Europskim savezom kreativne industrije. Rasmus je također pokretač Kreativnog Poslovnog Kupa, svjetskog prvenstva za poduzetnike kreativnih industrija.

Christian Thaler Wolski je partner u Wellington Partners . Christian se bavi investicijama i savjetovanjem poduzeća koja se nalaze u ranim fazama razvoja, a njegov fokus su prvenstveno poduzeća koja pružaju cloud usluge drugim poslovnim korisnicima. 

Ulaznice za konferenciju mogu se kupiti po cijeni od samo 75 €, no oprezno, jer će nakon 1. svibnja cijene narasti.  Za više informacija o govornicima i konferenciji posjetite službenu stranicu konferencije www.shiftsplit.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti