Srednjoškolci, prijavite se na Innovation Academy i usvojite vještine budućnosti

Programi traju po tjedan dana, a predavanja se održavaju svakodnevno od 9 do 17 sati.

Zimo Zimo | 31.07.2017. / 14:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, organizator najveće internacionalne konferencije za mlade u Jugoistočnoj Europi – LEAP Summita, u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Tehnološkim parkom Razvojne agencije u Zagrebu organizira ovo ljeto u Zagrebu intenzivnu ljetnu školu za srednjoškolce – Innovation Academy.

Innovation Academy sastoji se od dvaju programa koje je oblikovao niz stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Programi traju tjedan dana u intenzivnom obliku od 9 do 17 sati. Akademija je namijenjena mladima koji žele usvojiti vještine budućnosti ili se vide u poduzetništvu te su motivirani i spremni na izazove. Cilj je na akademiji stvoriti zajednicu mladih stvaratelja promjena koji će biti lideri budućnosti. Nakon samog ljetnog programa slijedi i post-program za alumnije Innovation Academyja u obliku mjesečnih meetupa s poduzetnicima i poslodavcima te sudjelovanja na konferencijama poput LEAP Summita.

Prvi program počinje 21. kolovoza i traje tjedan dana te nosi naziv Future Skills Program, a fokusiran je na razvoj vještina koje će biti najpotrebnije za lidere u budućnosti. Program se odvija na engleskom jeziku, a sudionici će na cjelodnevnim interaktivnim predavanjima i radionicama učiti o temama poput inovacija i modernih tehnologija, neurolingvističkom programiranju, digitalnom marketingu, projektnom menadžmentu, razvoju kreativnosti i kritičnom razmišljanju. Program se izvodi na Visokom učilištu Algebra.

Drugi program koji počinje 28. kolovoza nosi naziv Future Entrepreneurs Program, a predstavlja intenzivni jednotjedni akceleracijski trening za sve poduzetnike budućnosti. Program se odvija u Tehnološkom parku Zagreb, a za vrijeme trajanja programa sudionici će raditi na usvajanju poduzetničkih vještina i razvoju vlastite poduzetničke ideje. Teme koje se obrađuju tijekom programa uključuju: formiranje ideja i inovacija, timski rad i biranje tima, oblikovanje poslovnog plana, otkrivanje kupaca i formiranje marketinške strategije, financijske planove u poduzetništvu, prezentacijske vještine.

Više o programu saznajte na http://innovationacademy.huki.hr/ i prijavite se već danas.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti