Silicon Valley je svakako jedna od zanimljivih serija zbog koje će mlađi naraštaji ponovo gledati TV, ili možda ipak sjediti ispred računala gledajući prvu sezonu ove naizgled vrlo zanimljive serije.

HBO je objavio prvi trailer koji pokazuje Silicon Valley u punom smislu. Komedija koja na male ekrane stiže 6. travnja, doduše u SAD-u, prikazuje život programera u Silicijskoj dolini koji rade u velikoj kompaniji i pritom pokušavaju lansirati svoj startup.

S obzirom da iza projekta stoji Mike Judge, koji je poznat po “Beavis & Butthead”, “Office Space”, “Idiocracy” i “King of the Hill”, ne sumnjamo da će se raditi o zanimljivoj komediji. Također, u svom priopćenju Judge navodi kako je serija inspirirana njegovim boravkom u Silicijskoj dolini krajem 80-ih.

U nastavku možete pogledati prvi trailer, a mi se nadamo da će serijal stići i na naše ekrane. Pitali smo HBO Adria za komentar, te za sada nema informacija hoćemo li imati "Silicon Valley" na našem području.

Ažurirano:

" Silicon Valley bit će dostupna i kod nas putem usluge HBO GO od 7. travnja, a prva epizoda bit će dostupna besplatno za sve. " — HBO Adria!

Javite u komentarima kako vam se čini ova serija i svakako postanite fan na Facebooku ako već niste!

Izvor Engadget

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju