Stiže prva službena biografija Appleovog šefa Steve Jobsa

Steve Jobs je ikona u svijetu biznisa i tehnologije, a o njemu su napisane brojne knjige, no ni jedna nije autorizirana s njegove strane.

Zimo Zimo Zimo | 11.04.2011. / 09:35

Stiže prva službena biografija Appleovog šefa Steve Jobsa

Steve Jobs je ikona u svijetu biznisa i tehnologije, a o njemu su napisane brojne knjige, no ni jedna nije autorizirana s njegove strane.

Simon & Schuster objavili su kako će Walter Isaacsonova knjiga 'iSteve: The Book Of Jobs' biti službeno objavljena početkom 2012. godine.

Walter Isaacson bivši je izvršni direktor CNN-a, i Time Magazina, a već je napisao knjige biografija poznatih ljudi kao što su Benjamin Franklin, Kissinger i Albert Einstein.

S obzirom da je Isaacson imao pristup Appleu, Steve Jobsu, njegovoj obitelji, pa čak i nekim konkurentima, vjerujemo kako će se u knjizi naći vrlo zanimljivog sadržaja.

Inače, Steve Jobs je na trećem bolovanju u posljednjih sedam godine, gdje se oporavlja od rjetke bolesti raka gušterače, koji je na njegovu sreću izlječiv. U međuvremenu vođenje tvrtke prepustio je svojoj desnoj ruci Tim Cooku.

Steve Jobs je čovjek koji ne vjeruje u 'Status Quo'. Često je neshvaćen u svojim razmišljanjima koja često na kraju vode na dobar put. Izdvajamo nekoliko citata Jobsa u knjizi 'Inside Steve's Brain' koju je napisao Leander Kahney, autor web bloga The Cult Of Mac.

'I'm not afraid to start from the beginning.'

'Creativity is just connecting things.'

'I want to put a ding in the universe.'

'Dylan and Picasso were always risking failure.'

'Software is the user experience.'

'People don't know what they want until you show it to them.'

'Inonovation has nothing to do with how many R&D dollars you have.'

Pogledamo li Appleovu reklamnu kampanju 'Think Different' jedino što nam na pamet pada jest da jedan čovjek nedostaje u cijeloj priči. Pitamo se tko bi to mogao biti.

Koja vam je od ovih izreka najdraža? Hoćete li kupiti i pročitati knjigu o jednom od najvećih tehnoloških inovatora na svijetu?

Via [Mashable, Washington Post]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti