Što odabrati? UMi Touch X ili Rome X?

Vječno pitanje koje se postavlja pri kupnji novog telefona jest koji model odabrati.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.04.2016. / 09:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Recimo da ste pronašli uređaj koji vam se sviđa. Nakon toga ćete pregledati specifikacije uređaja poput ekrana, baterije, kamere, itd. Na sve to doći ćete i do cijene, te tek tada odlučiti što biste trebali kupiti.

Iako to nikad nije lagan zadatak, odgovor je uvijek isti: “Ovisi što vam treba”. S vremena na vrijeme dobijemo upit koji mobitel do nekih 200 dolara kupiti, i naš odgovor je uvijek isti, upravo onaj koji smo malo prije spomenuli. Najvažnije je uzeti ono što vam treba. Ako trebate nešto snažnije, i da imate kvalitetne fotografije, naravno da ćete uzeti skuplji uređaj, dok ako trebate nešto za mailove, Facebook, Instagram i SMS i pozive, onda uzmite nešto jeftinije.

UMi ima u ponudi uređaje koji odgovaraju gornjem opisu, dakle jedan skuplji i bolji i jeftiniji i nešto slabiji. Oba uređaja imaju svoje tržište i kupce, a na vama je da odlučite što želite, odnosno što vam treba.

Cijene nisu pretjerane, pa tako primjerice UMi Touch košta 140 dolara, dok Rome X košta 66 dolara — razlika je očita i samim time karakteristike uređaja.  S dizajnom ne možete pogriješiti niti s jednim niti drugim modelom, no dobro pogledajte što se krije unutar lijepog kućišta da poslije ne požalite. Ako se nas pita, uvijek bi izdvojili malo više novaca za bolji uređaj pa “nek’ se nađe” jer cijena od 140 dolara opet nije pretjerano visoka za to što nudi UMi Touch. 

Više informacija o oba uređaja možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti