SubPac je nosiva audio tehnologija koja će vam omogućiti da osjetiti glazbu i kod kuće

Kada pričamo o glazbi i klubovima ne mislimo samo na zvuk i pjesme koje slušamo, DJ-a koji stvara glazbu na licu mjesta ili nešto treće. Klub je mjesto gdje možete osjetiti glazbu zahvaljujući velikom i moćnom razglasu, doživjeti potpuno iskustvo.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.05.2014. / 08:14

SubPac je nosiva audio tehnologija koja će vam omogućiti da osjetiti glazbu i kod kuće

Kada pričamo o glazbi i klubovima ne mislimo samo na zvuk i pjesme koje slušamo, DJ-a koji stvara glazbu na licu mjesta ili nešto treće. Klub je mjesto gdje možete osjetiti glazbu zahvaljujući velikom i moćnom razglasu, doživjeti potpuno iskustvo.

Naime, tako nešto nećete doživjeti sa in-ear slušalicama, niti na vašim prijenosnim zvučnicima, no SubPac želi omogućiti ljudima upravo to. Ova nosiva audio tehnologija omogućuje ljudima da se koriste običnim slušalicama a da pritom osjete glazbu putem uređaja na koji legnete ili se naslonite.

Producenti stavljaju SubPac na naslonjač svoje stolice, a DJ-i poput Richieja Hawtina slušaju nove promo stvari s SubPac-om na leđima, koje im daje jedno posebno iskustvo iako se nalaze u svojem domu.

Više o proizvodu možete saznati na službenim stranicama, gdje se nalazi i više videa koji pokazuju kako funkcionira SubPac i zašto je dobar.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti