Nakon što je Vipnet kupio tvrtku B.Net, očito je kako i dalje širi svoje poslovne obzore, čemu u prilog ide i nova suradnja.

Vipnet je započeo suradnju sa marketinškom agencijom za mobilno oglašavanje IQ mobile, koja već surađuje sa Nokijom, a provodi mobilne kampanje čiji je ključni dio mobilni bilten.

'Tvrtka IQ mobile specijalizirana je za cjelokupno provođenje kampanja u zemljama njemačkog govornog područja i u zemljama jugoistočne Europe.' stoji u priopćenju, a za ovu suradnju velike zasluge idu Aleksandru Krstiću - glavnom menadžeru IQ mobilea za mobilna tržišta u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj.

Koraci koji će biti poduzeti su preusmjeravanje informacija koje će korisnici dobivati putem SMS na mobilnu verziju portala. Druga stvar je povezivanje oglašivača sa Vipnetom na mobilnim portalima, i kako bi povećali broj prijava na svoj bilten, IQ mobile i Vipnet organiziraju nagradnu igru na portalu, u kojem će sudionici moći osvojiti boravak tijekom vikenda u hotelu u Beču.

Vjerujemo da vam ove SMS poruke neće više smetati, a Vipnet ozbiljno kreće u mobilne verzije portala. Evo i slike kako će izgledati mobilni bilten.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju