Sve je spremno za novo izdanje Digital Labina

Digital Labin ove će godine okupiti više od 800 stručnjaka iz industrije.

Martina Čizmić | 21.09.2023. / 09:09

Digital Labin (Foto: Digital Labin)

Sve je spremno za početak Digital Labin 2023. konferencije, koja je glavna tema posljednjih tjedana u Labinu. Pripreme su u punom jeku, Labin je već poprimio ružičastu boju konferencije, a zasjat će u punom sjaju tijekom petka i subote, sinergijom Lloyds digitala, Sonoluxa te Levela52, koji su se pobrinuli se da ovog vikenda Labin postane središte IT industrije u Hrvatskoj. Dva dana posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama – sve to nudi Digital Labin.

Raspored konferencije i karta lokacije događanja dostupni su na službenoj web stranici Digitala Labina, omogućavajući svakom posjetitelju unaprijed planiranje i bolju navigaciju tijekom događaja. Broj dostupnih kotizacija za konferenciju je ograničen te je preostalo još samo nekoliko slobodnih mjesta za pridružiti se grupi od 800 najvećih stručnjaka iz industrije digitalnog dizajna, developmenta i project managementa.

Prvi dan konferencije, u petak, 22.9. održat će čak 5 stručnih Workshopa te 3 premium Masterclassa na 7 različitih lokacija u prostorima KUC Lamparna, Gradske knjižnice, Srednje škole Mate Blažine te Sportskog centra Franko Mileta.

Drugi dan konferencije, subota 23.9. donosi još uzbudljivije novosti i popratni sadržaj koji će zaokružiti cijeli događaj te ga za sve posjetitelje pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Umjesto klasičnog programa, konferencija će se odvijati na tri pozornice simultano: Design track, Dev&Data track i novi PM&Bizz Dev track. Ovaj dinamični program omogućit će vodećim stručnjacima iz cijelog svijeta da potaknu posjetitelje na duboko kreativno razmišljanje izvan konvencionalnih okvira te ih inspiriraju ih da oblikuju inovativna rješenja, sve s nadom i entuzijazmom za svijetlu i ružičastu budućnost.

Nakon dnevnih aktivnosti, posjetitelje očekuje uživanje u najboljim istarskim specijalitetima, vinima i pivu. I da bi se noći Digital Labina pretvorile u nezaboravno iskustvo, priređeni su spektakularni afterpartyji koji će držati sve na nogama do kasno u noć.

Digital Labin 2023. ponosno se odvija pod pokroviteljstvom Grada Labina, Turističke zajednice Labin Rabac i Turističke zajednice Istarske Županije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti