Tehnološka konferencija Weblica 2016. ponovo u Čakovcu

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja Weblice, 14. svibnja 2016. ponovo u Čakovec dovodimo neke od najboljih stručnjaka iz područja web tehnologija.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.03.2016. / 09:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Web tehnologije jedno su od najdinamičnijih područja IKT industrije koje uvelike određuje poslovni i privatni život sve većeg dijela građanki i građana.

Gotovo da ne postoji djelatnost u kojoj se ne koristi komunikacija internetom. Zadovoljavanje potreba za sve više informacija i alata za njihovu razmjenu kontinuirano stavlja pred razvojne inženjere nove izazove kojima mogu doskočiti isključivo stalnim učenjem i usavršavanjem.

"Smatramo da je učenje od najboljih najbolji način učenja. Želimo svima koji se bave internetskim tehnologijama omogućiti da dobe kvalitetan pregled novih tehnoloških trendova od ljudi koji svakodnevno u praksi žive tehnologiju. Želimo da se stručnjaci za web tehnologije i oni koji će to tek postati upoznaju, razmijene znanja, sklope poslove i izgrade zajednicu." — ističu organizatori.

WEBLICA 2016, će se održati u subotu, 14. svibnja 2016. godine s početkom u 9 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu (Bana Josipa Jelačića 22B, prostor bivše vojarne).

Ukoliko su vam poznati pojmovi poput frontenda i backenda, želite saznati više o alatima za izradu hibridnih mobilnih aplikacija, čuli ste za Angular.js i želite naučiti više o primjeni ove razvojne platforme, želite saznati s kakvim se sve izazovima susreću razvojni inženjeri u svom radu i kako dolaze do najboljih rješenja, i konačno, želite iz prve ruke dobiti savjet kako stvoriti bolji, učinkovitiji i funkcionalniji softverski proizvod koji će oduševiti vaše korisnike…

Organizatori su pripremili trinaest zanimljivih predavanja podijeljenih u dva paralelna rasporeda, demonstracije rješavanja razvojnih izazova i mogućnosti povezivanja s kolegama s kojima ćete moći i sami podijeliti svoja iskustva u pauzama.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a broj prijava je ograničen. Lani su sva mjesta bila popunjena u prva tri tjedna pa su neki sudionici morali stajati. Stoga požurite i osigurajte svoje mjesto putem on-line prijave na internetskoj stranici www.weblica.hr na kojoj je dostupan i detaljan program konferencije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti