Tri nova modela Honorovih smartphonea dostupna su na hrvatskom tržištu

Od početka kolovoza u Hrvatskoj su dostupni Honorovi novi modeli – Honor 7S, 7C i 7A koji će korisnike privući kvalitetnim opcijama i pristupačnom cijenom.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 02.08.2018. / 17:04

Galerija

Iz Honora su objavili kako su njihovi najpristupačniji pametni telefoni namijenjeni osobama koje uživaju u zabavi i udobnosti svakodnevnog korištenja telefona – Honor 7S, Honor 7C i Honor 7A s početkom kolovoza dostupni i u Hrvatskoj. Novi pametni telefoni imaju mogućnost otključavanja telefona prepoznavanjem lica, imaju i kamere visoke razlučivosti koje omogućuju snimanje fotografija izuzetne kvalitete te velike Honor Full-View zaslone. Sve ove vrhunske značajke besprijekorno su integrirane u tanka kućišta te se mogu nabaviti po iznimno povoljnim cijenama – npr. cijena Honora 7S iznosi manje od 900 kuna.

Honor 7S

Honor 7S dolazi s 5,45 inčnim ekranom razlučivosti 1440x720 piksela, a smješten je u kućištu uređaja koji je, zahvaljujući gotovo nepostojećem okviru, i dalje udoban za držanje u jednoj ruci.

S LED bljeskalicom na prednjim i stražnjim kamerama, Honor 7S nadmašuje druge pametne telefone u svojoj klasi. Jedinstveni LED Selfie-Light osigurava prirodno i ravnomjerno svjetlo za selfije u večernjim satima ili pri slabom osvjetljenju. Kvalitetne fotografije zajamčene su uz 13 MP stražnju i 5 MP prednju kameru.

Honor 7S (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Honor 7S također je u samom vrhu po kapacitetu baterije sa svojom baterijom od 3020 mAh koju podržava Honorovo pametno upravljanje baterijom zahvaljujući kojem bi baterija telefona trebala izdržati cijeli dan bez punjenja. Treba izdvojiti i snažan prijemnik s funkcijom velike glasnoće poziva koja omogućuje da se pozivi čuju glasno i jasno u bilo kojem bučnom okruženje te mogućnost simultanog korištenja dviju SIM kartica za telefonske pozive i podatkovne usluge, kao i microSD karticu za pohranu podataka do 256 GB.

Honor 7C

Honor 7C opremljen je s dvostrukom stražnjom kamerom visoke razlučivosti od 13 MP + 2 MP zahvaljujući kojima je moguće snimati fotografija s tzv. bokeh efektom pozadinskog zamućenja za portretne snimke, dok se s prednje strane nalazi 8 MP kamera s ugrađenim osvjetljenjem za atraktivne noćne selfije.

Honor 7C (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Ima 5,99-inčni FullView zaslonom omjera 18:9 koji pruža odličan prikaz videa, ima kompaktno kućište od samo 7,8 mm debljine, a treba naglasiti i opciju jednostavnog otključavanja telefona prepoznavanjem lica (potrebno je samo kratko pogledati telefon).

Pokreće ga osmerojezgreni procesor od 1,8 GHz, radi na Androidu 8.0, uz korisničko sučelje EMUI 8.0.

Honor 7A

Honor 7A (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Honor 7A dolazi s 5,7-inčnim Honor Full-View zaslonom omjera 18:9, opremljen je 13 MP kamerom visoke razlučivosti i 8 MP prednjom kamerom. Honor 7A napaja osmerojezgreni procesor, također radi na Androidu 8.0 i ima korisničko sučelje EMUI 8.0.

Sva tri nova modela Honora dostupna su u Hrvatskoj od 1. kolovoza u plavoj, zlatnoj i crno boji uređaja.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti