Twitter napokon omogućio duže tvitove

Od sada možete objaviti što god želite, a na raspolaganju ćete i dalje imati 140 znakova.

Monika Nožić Monika Nožinić | 20.09.2016. / 09:52

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Twitter je možda uklonio ograničenje od 140 znakova za poruke (Direct Messages), ali ovu granicu i dalje drži čvrsto kada su u pitanju obični tvitovi. Do sada nije bilo čak ni nikakvih naznaka od strane kompanije da će barem razmotriti uklanjanje limita koji postoji od prvog dana. Međutim, Twitter je poduzeo određene korake kako bi pomogao korisnicima da izvuku maksimum iz društvene mreže.

Duži tvitovi na Twitteru napokon su pokrenuti, iako oni i dalje ne prelaze granicu 140 karaktera. No, Twitter je sada na drugačiji način omogućio korisnicima duže tvitove jer je jednostavno prestao brojati veći broj "sporednih" parametara tvita. Počevši od danas, sve stvari poput videozapisa, fotografija, GIF-ova, kao i anketa, ne ubrajaju se u limit tvitova. Linkovi za citirane tvitove također se neće računati u 140 znakova, koliko korisnici mogu iskoristiti u jednom tvitu.

Ovo zapravo znači da možete objaviti što god želite, a da i dalje na raspolaganju imate 140 znakova. Twitter također testira i novi sustav odgovora u kojemu se u broj znakova tvita neće računati korisničko ime korisnika kojem odgovarate.

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti