Twitter testira mogućnost “mutiranja” korisnika

Iako zna biti dobar alat za pronalaženje zanimljivih vijesti ili sadržaja, Twitter zna biti i naporan pogotovo kada na njega 'zajašu' osobe koje se jednostavno ne gase.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.05.2014. / 10:26

Twitter testira mogućnost “mutiranja” korisnika

Iako zna biti dobar alat za pronalaženje zanimljivih vijesti ili sadržaja, Twitter zna biti i naporan pogotovo kada na njega "zajašu" osobe koje se jednostavno ne gase.

Ponekad ne želite unfollowati te osobe, no Twitter radi na tome da omogući svim korisnicima da “mutaju” korisnike, odnosno ne dobivaju nikakve tvitove i retvitove od tih osoba. Najbolji primjer jer kad neki korisnici live tvitaju s neke konferencije koja vas ne interesira, no inače volite čitati tvitove te osobe. U tom slučaju ćete ga mutati na kratko vrijeme.

Za sada ova opcija službeno je samo u fazi testiranja, te ju vide samo neki korisnici, a do nje možete doći tako da na mobilnoj aplikaciji kliknete na korisnika i na zupčanik, te odaberete “mute”. Ova mogućnost jedna je od onih koju korisnici već dugo čekaju, a koji Tweetdeck (koji je Twitter kupio 2011.) odavno nudi tu mogućnost.

Nadamo se da ćemo dobiti ove mogućnosti i u samoj službenoj aplikaciji, kako bi naš feed bio čišći i relevantniji.

Pratite nas na Twitteru!

Twitter testira mogućnost “mutiranja” korisnika

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti