U Japanu snižena cijena PlayStation Vite - očekuje li nas jednak scenarij u ostatku svijeta?

Ovaj tjedan biti će definitivno u znaku Sonyjevog PlayStation brenda – osim što nestrpljivo iščekujemo veliku novinarsku konferenciju u New Yorku na kojoj će u srijedu gotovo sigurno biti otkriven nasljednik PlayStationa 3, iz Japana danas stižu dobre vijesti za sve ljubitelje gaminga u pokretu.

Zimo Zimo Ante Malenica | 18.02.2013. / 17:09

U Japanu snižena cijena PlayStation Vite - očekuje li nas jednak scenarij u ostatku svijeta?

Ovaj tjedan biti će definitivno u znaku Sonyjevog PlayStation brenda – osim što nestrpljivo iščekujemo veliku konferenciju u New Yorku na kojoj će u srijedu gotovo sigurno biti otkriven nasljednik PlayStationa 3, iz Japana danas stižu dobre vijesti za sve ljubitelje gaminga u pokretu.

Naime, predsjednik japanskog odjeljenja Sony Computer Entertainmenta, Hiroshi Kawano, najavio je snižavanje cijene PlayStation Vite s 24980 na 19980 yena (nova cijena je dakle oko 215$). Ovu odluku gotovo sigurno možemo pripisati slabijem zanimanju igrača za Sonyjev handheld uređaj, što nije čudno uzevši u obzir slabu podršku sa igraćim naslovima koji bi pružili nešto više od klasičnog smartphone gaminga.

Iako Sony trenutno nije htio komentirati hoće li nova cjenovna politika zaživiti i u ostatku svijeta, ipak očekujemo kako će ovu vijest upakirati zajedno s najavom PlayStationa 4. U svakom slučaju, čekamo srijedu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti