u:Plug osigurao 25.000 eura investicije od bugarskog Elevena

Još jedna uspješna priča dolazi iz Hrvatske. Proizvod u:Plug o kojem smo ranije pisali, zadnjih je nekoliko dana proveo u bugarskom akceleratoru Eleven gdje se pripremao pitch pred investitorima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.07.2014. / 10:03

u:Plug osigurao 25.000 eura investicije od bugarskog Elevena

Još jedna uspješna priča dolazi iz Hrvatske. Proizvod u:Plug o kojem smo ranije pisali, zadnjih je nekoliko dana proveo u bugarskom akceleratoru Eleven gdje se pripremao pitch pred investitorima. 

Ivan Jelušić u mailu mi je istaknuo kako je dosta dugo upoznat s Elevenom te kako im je to motiv bio već duže vrijeme. “Prije nego smo saznali rezultate odbora za investicije, proveli smo dva dana mentoringa u njihovim prostorima u Sofiji, gdje smo se pripremali za finalni pitch pred investitorima.” — ističe Jelušić. 

Svi timovi koji su bili na ovom natjecanju došli su vrlo dobro pripremljeni, te su uz pomoć mentora radili finese na svojim prezentacijama, što pokazuje i da startup svijet prilično napreduje, te kako su se mlade kompanije primile posla kod pripremanja za pitcheve. 

“Moram naglasiti kako su nam od velike pomoći bili timovi iz Hrvatske koji su već prošli Elevenov program, ponajviše Ivan Ivanković, Ivan Kapulica te Ivan Komorec. Od njih smo naučili vrlo dobre savjete vezane za naše proizvode i za samu pripremu programa.” 

u:Plug je tako osigurao početnu investiciju od 25.000 eura, a na raspolaganju su im još 75.000 eura koje mogu zatražiti u idućih mjesec dana. Zajedno sa ostalih osam timova koji su osigurali investiciju, u:Plug će proći kroz tromjesečni Elevenov program, gdje će naučiti kako posložiti stvari i pripremiti se za proizvodnju. 

“Vjerujem kako ćemo nakon prva tri mjesec preseliti ured u Hrvatsku, te da ćemo ovdje nastaviti razvoj tvrtke.” 

Ivan vjeruje kako je ključ uspjeha u fokusiranom radu, te svima preporučuje da svoje ideje podijele sa drugima jer to vodi do kvalitetnog proizvoda. Cilj ovog mladog startupa je plasirati u:Plug proizvod na police kroz nekoliko mjeseci.

u:Plug osigurao 25.000 eura investicije od bugarskog Elevena u:Plug osigurao 25.000 eura investicije od bugarskog Elevena

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti