Točno osam dana od predstavljanja, platforma croatian.film bilježi izvrsne rezultate. Namijenjena promociji i gledanju hrvatskih profesionalnih kratkometražnih filmova i zamišljena kao prostor za razvoj i nadogradnju Kockica, natjecateljskog programa domaćeg kratkometražnog filma Zagreb Film Festivala, platforma croatian.film omogućuje svim zainteresiranim gledateljima kvalitetan i besplatan pregled i uvid u bogatu domaću produkciju kratkog filma bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Tako je u posljednjih osam dana platformu posjetilo više od 15.000 jedinstvenih korisnika dok su filmovi pregledani više od 10.000 puta. Najviše ulaza na stranicu dolazi iz Hrvatske, a bilježi se i velik broj posjeta iz cijeloga svijeta – od Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Novog Zelanda, Kanade i Njemačke preko Južnoafričke Republike, Čilea, Kanade pa sve do Ujedinjenog Kraljevstva, Azerbejdžana i Indije.

Zagreb Film Festival i uredništvo platforme ovim putem zahvaljuje svim gledateljima, autorima i producentima na velikom odazivu uz poziv da i dalje u velikom broju prijavljuju i gledaju filmove te da nastave s praćenjem novosti i informacija dostupnih na platformi, poručili su iz ZFF-a.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju