U prvih osam dana domaći kratki filmovi pregledani više od 10 tisuća puta

Posljednjih osam dana platformu je posjetilo više od 15.000 jedinstvenih korisnika dok su filmovi pregledani više od 10.000 puta.

Martina Čizmić | 13.02.2020. / 15:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Točno osam dana od predstavljanja, platforma croatian.film bilježi izvrsne rezultate. Namijenjena promociji i gledanju hrvatskih profesionalnih kratkometražnih filmova i zamišljena kao prostor za razvoj i nadogradnju Kockica, natjecateljskog programa domaćeg kratkometražnog filma Zagreb Film Festivala, platforma croatian.film omogućuje svim zainteresiranim gledateljima kvalitetan i besplatan pregled i uvid u bogatu domaću produkciju kratkog filma bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Tako je u posljednjih osam dana platformu posjetilo više od 15.000 jedinstvenih korisnika dok su filmovi pregledani više od 10.000 puta. Najviše ulaza na stranicu dolazi iz Hrvatske, a bilježi se i velik broj posjeta iz cijeloga svijeta – od Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Novog Zelanda, Kanade i Njemačke preko Južnoafričke Republike, Čilea, Kanade pa sve do Ujedinjenog Kraljevstva, Azerbejdžana i Indije.

Zagreb Film Festival i uredništvo platforme ovim putem zahvaljuje svim gledateljima, autorima i producentima na velikom odazivu uz poziv da i dalje u velikom broju prijavljuju i gledaju filmove te da nastave s praćenjem novosti i informacija dostupnih na platformi, poručili su iz ZFF-a.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti