Kako prolazi vrijeme i sve se više približavamo rujnu, glasine o novim Appleovim hardverskim rješenjima cure na sve strane. Do sada smo bili svjedoci brojnih glasina vezanih uz specifikacije nadolazeće generacije iPhonea, a najnoviji izron stiže iz Koreje i prema njemu će novi iPhone 7 (ili iPhone 6S) posjedovati zakrivljeni OLED zaslon.

U autentičnost ovog izvora ne bi trebalo ulijevati previše sumnje, s obzirom na to da korejski mediji dobro surađuju s izvorima bliskim Samsungu i LG-u koji su odgovorni za proizvodnju zakrivljenih zaslona pa neće biti čudo ako iste proizvedu za konkurentni Apple. Dakle, Korejci spominju Appleov plan o integraciji zakrivljenog odnosno fleksibilnog zaslona u novom iPhoneu koji će svijetlo tržišta ugledati krajem godine, a hoće li Apple zaista predstaviti dodatni iPhone C, no ne jeftiniju već onu "curved" verziju, saznat ćemo na jesen.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo gledati kako Apple pokušava nadoknaditi izgubljeno i progurati se na tržištu s rješenjem koje smo imali prilike ugledati još dvije godine ranije. No, vjerujući u odanost svojih korisnika - to neće biti problem.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju