U Zagreb na Advanced Technology Days stižu poznata imena tehnološke industrije

Novo izdanje konferencije održat će se u Cinestar Arena centru u Zagrebu 29. i 30. studenog te donijeti više od 60 tehnoloških predavanja.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 14.10.2022. / 12:53

Advanced Technology Days (Foto: Microsoft)

Noviteti i trendovi iz svijeta developera bit će u prvom planu na nadolazećoj konferenciji Advanced Technology Days koja će se održati u Zagrebu 29. i 30. studenog. Konferencija će se održati u Zagrebu, u Cinestar Arena Centru te na njoj očekujemo više od 60 predavanja koja će biti podijeljena u pet programskih smjerova.

Advanced Technology Days Krajem studenog u Zagrebu će se održati tehnološka konferencija Advanced Technology Days

Svi oni koji imaju želju održati predavanje na ATD-u, imaju vremena do 15. listopada u ponoć nominirati svoja predavanja, nakon čega kreće selekcija te će programski odbor najatraktivnija predavanja uvrstiti u konferencijski program.

Među do sada poznatim predavačima treba izdvojiti Chrisa Reddingtona iz GitHuba i Marina Frankovića iz AWS-a. Chris Reddington dolazi iz GitHuba koji okuplja više od 83 milijuna developera koji surađuju oblikujući budućnost softvera. Chris je softver developer i poznato lice u tehnološkoj zajednici jer često sudjeluje na konferencijama diljem svijeta. Na ATD-u pokazat će najnovije funkcionalnosti primjene umjetne inteligencije na GitHubu, dok će Franković sudionicima objasniti kako početi s radom na AWS virtualnim strojevima.

Također, na konferenciji će sudjelovati i Sead Ahmetović, CEO jedne od najvećih svjetskih organizacija za developere We Are Developers i Damir Dobrić, CEO DAENETA i dobitnik Microsoft MVP nagrade u kategoriji Microsoft Azure 15 godina zaredom.

Slika nije dostupna Lažni serviseri printera i kopanje po kantama za smeće: Stručnjak objasnio kako se prikupljaju podaci za internetske napade i prijevare

Sead Ahmetović CEO je i suosnivač međunarodne organizacije We Are Developers, koja je na svojoj konferenciji u lipnju u Berlinu okupila više od 10.000 developera iz cijelog svijeta. Uz sve mogućnosti koje nudi moderni razvoj softvera, Sead vjeruje da su developeri oni koji pokreću, disruptiraju i grade budućnost društva. Damir Dobrić (DAENET) jedan je od najuglednijih stručnjaka za Azure u regiji, a na konferenciji će demonstrirati neke od novosti na Azure platformi.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti