Umidigi Pro Z može se pohvaliti odličnom kamerom i cijenom

Pametni telefoni danas su na svakom uglu, no u moru raznih modela i proizvođača, valja izabrati ono što vama treba.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.03.2017. / 19:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Cijena je naravno jedan od najbitnijih faktora kada pričamo o kupovini pametnog telefona. Nakon cijene svaki će kupac gledati specifikacije, a pri samom vrhu nalazi se kvaliteta kamere, jer se upravo ona danas najviše koristi.

Kako bi slike na Facebooku i Instagramu izgledale što bolje, iz Umidigi-a su se potrudili i napravili odličan uređaj koji nema previsoku cijenu, rekli bi, uređaj prihvatljiv svakome. Naime, radi se o 5.5 inčnom uređaju s FHD zaslonom, moćnim deseterojezgrenim procesorom radnog takta 2.6GHz, 4GB RAM-a i 32GB interne memorije za početak, koja je proširiva do čak 256GB, a što je sasvim dovoljno za sve što trebate u današnje vrijeme.

Najzanimlijvij dio dolazi kada pričamo o kameri, pa tako Umidigi Pro Z dolazi sa dvostrukom stražnjom Sonyjevom kamerom kojom ćete obilježiti trenutke u vrlo kvalitetnoj rezoluciji. S druge strane uređaja, odnosno prednje strane, nalazi se kamera s Samsungovim senzorom od 13MP. Sam uređaj u slobodnoj prodaji košta 300 dolara, no Gearbest nudi 50 dolara popusta, tako da uređaj možete kupiti za 249 dolara, što bi bila sasvim solidna cijena naspram onoga što sve nudi ovaj uređaj.

Osim Pro Z modela, Umidigi ima još nekoliko modela vrijednih spomena poput Umi Z, prvim Helio X27 uređajem, Umi Plus E ili Umi Max.

Sve u svemu, savjetujemo vam da klikente na ovaj link i pogledate što se sve nudi ovaj puta. Svakako obratite pažnju na prvi spomenuti model Pro Z!

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti