United Grupa ima najbržu mobilnu mrežu u Europi

Bugarski mobilni operater Vivacom, dio United Grupe, ima najbržu mobilnu mrežu u Europi.

Zimo Zimo | 01.09.2020. / 14:44

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Vivacom ima najbržu mobilnu mrežu u Europi pokazalo je istraživanje kompanije Ookla, temeljeno na rigoroznim standardima mjerenja brzine Speedtest aplikacije, postižući najbolji Speed ScoreTM2 rezultat. Rezultati studije se temelje na analizi iz prve polovice 2020. godine u kojoj je napravljeno više od 127.000 testova u kojima je sudjelovalo više od 44.000 jedinstvenih korisnika u Bugarskoj.

Vivacom je dio United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Europi, u okviru kojeg u Hrvatskoj posluju televizija i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, portal dnevnik.hr, kao i operator Tele2. Poslujući istovremeno u telekomunikacijskom i medijskom biznisu, United Grupa okuplja vodeće operatore i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u sedam zemalja, pružajući telekomunikacijske usluge najnovije generacije te najbolji strani i domaći TV sadržaj na tržištu od 27 milijuna ljudi u Jugoistočnoj Europi i širom svijeta.

Osim tog velikog uspjeha, Telemach u Sloveniji, kao još jedna kompanija United Grupe, je dobitnik certifikata 'Best in Test' za najbolju mobilnu i internetsku mrežu u 2019. i 2020. godini u Sloveniji prema podacima nezavisne istraživačke tvrtke Umlaut3. Uspješna budućnost očekuje i Tele2 iz Hrvatske, trećeg mobilnog operatora u vlasništvu United Grupe, čiji su razvoj i rast u središtu strateških planova Grupe.

United Grupa nastavlja kontinuirano ulagati u razvoj inovativnih usluga na svim tržištima poslovanja i pružanje vrhunskog korisničkog iskustva.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti