Uplašili se provalnika i pozvali policiju, a oni otkrili "uljeza" kakvom se nitko nije nadao

Muškarac i djevojka prestrašili su se buke u sobi – mislili su da je provalnik pa nisu provjeravali sobu, već su odmah nazvali policiju.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 28.12.2019. / 08:26

Strah (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Na badnje večer jedan par iz Sjeverne Karoline pretrpio je veliki šok jer su čuli buku i šuškanje u sobi, a kako su muškarac i djevojka živjeli sami, uplašili su se jer su mislili im je provalnik ušao u kuću. S obzirom na to da su pomislili da je riječ o naoružanom lopovu spremnom na sve i svašta, nisu htjeli provjeriti o čemu se radi, već su u strahu pozvali policiju.

Roomba s9+ i Braava jet m6 Najveći stupanj autonomije do sada: Ove robote svi želimo u svojim kućanstvima!

Naoružani policajci došli su jako brzo i bili spremni na obračun s uljezom koji je i dalje radio buku u sobi. Iako na CNN-u, koji je prenio tu vijest nema detalja, možemo pretpostaviti da je policijskoj akciji i ulijetanju u sobu pod naoružanjem prethodilo verbalno upozorenje provalniku da podigne ruke u zrak i preda se. No dok nam nije poznato kako je točno tekla akcija, sa sigurnošću možemo zaključiti da su i policajci, ali i ukućani ostali itekako iznenađeni kada su saznali tko je navodni provalnik.

Roomba i7+ (Foto: iRobot) Izum koji će zauvijek promijeniti način na koji čistite

Naime, u sobi nije bilo nikoga, a izvor buke bio je – robotski usisivač. Njegov vlasnik za medije je rekao kako ga je kupio dva dana ranije i ne zna kako se sam uključio, a zbog cijele situacije iznimno mu je neugodno. Ipak, pohvalio je policajce koji su profesionalno obavili svoj posao te su imali puno razumijevanja za mladi par te su se dobro nasmijali novoj vrsti provalnika s kakvom se dosad nisu susretali u svojim karijerama.


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti