Upoznajte RockMelt, novi društveni preglednik [VIDEO]

Array

Zimo Zimo Zimo | 08.11.2010. / 08:07

Upoznajte RockMelt, novi društveni preglednik [VIDEO]

Projekt na kojem se radi već godinu dana, gdje je jedan od investitora Andreessen Horowitz (osnivač Netscapea), konačno je izašao u beta inačici. RockMelt na prvi pogled izgleda kao i svaki drugi preglednik, no tu se krije mnogo više od toga.

Konkurencija u svijetu preglednika raste iz dana u dan, i teško je opstati kraj Chromea, Safari-ja i Firefoxa. Prema svemu sudeći RockMelt će imati težak zadatak.

RockMelt je preglednik koji sa svoje lijeve i desne strane ima meni sa integriranim Facebookom, Twitterom, Foursquareom i ostalim značajkama društvenih mreža, što vam olakšava čitanje novosti na društvenim mrežama bez potrebe da ih zasebno otvarate u pregledniku ili nekoj 3rd party aplikaciji.

Dobra stvar za RockMelt je što je baziran na cloud-u, pa tako vaše postavke, bilješke, povijest pretraživanja, itd. imate pohranjeno na serveru. Napomenimo još da je ovaj preglednik izrađen na bazi Chromiuma, open source projekta koji stoji iza Google-ovog preglednika.

Želite li isprobati RockMelt, prijavite se putem facebook accounta na njihovoj službenoj stranici, i pričekajte e-mail sa službenom pozivnicom.

Javite nam što mislite o RockMeltu nakon što ga isprobate? Hoće li moći stati rame uz rame Safariju, Exploreru, Firefoxu i Chromeu?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti