Uz kratki video pogledajte što sve mogu novi proizvodi iz Samsunga

Ako ste Samsung Unpacked prezentaciju pratili uživo mogli su se uvjeriti u brojne mogućnosti predstavljenih proizvoda, a za većinu koja nije imala vremena ili želje pratiti čitav događaj, Samsung je pripremio dva kratka video zapisa u kojima nas upoznaje s ergelom novih proizvoda i svim mogućnostima te načinima primjene koje dolaze uz njih.

Zimo Zimo Ivan Galgoci | 04.09.2014. / 18:10

Uz kratki video pogledajte što sve mogu novi proizvodi iz Samsunga

Na jučerašnjem Samsung Unpacked događanju predstavljeni su noviteti iz Samsunga, o čemu smo jučer detaljno izvijestili. Oni koji su prezentaciju pratili uživo mogli su se uvjeriti u brojne mogućnosti predstavljenih proizvoda, a za većinu koja nije imala vremena ili želje pratiti čitav događaj, Samsung je pripremio dva kratka video zapisa u kojima nas upoznaje s ergelom novih proizvoda i svim mogućnostima te načinima primjene koje dolaze uz njih.

Radi se o Note 4 i Note 4 Edge phabletima te Gear S pametnom satu s 3G podatkovnom vezom, QWERTY tipkovnicom, navigacijskim sustavom, kao i mnogim dodatnim mogućnostima poput pedometra, brojača otkucaja srca, pa čak i senzorom za provjeru jačine UV zraka.

Pogledajmo video zapise:

Što mislite o novim proizvodima iz Samsunga - kako su vas se dojmili? Odgovor nam ostavite u komentarima ispod teksta.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti