Uz novi Tomato korisnici dobivaju više

Dostupan je novi redizajnirani Tomato web, koji omogućuje fleksibilnije upravljanje korisničkim računom uz najbolju vrijednost za novac.

Sponzorirani članak | 06.03.2019. / 16:55

Galerija

 

 Današnje korisnike odlikuje, prije svega, racionalan pristup kupovini, savjesno upravljanje novcem, a od usluge očekuju funkcionalnost i jednostavnost. Ne kupuju više nego što im je potrebno, a novac promišljeno troše. Životni im je moto „Ne zato što nemam, nego zato što ne dam!“. Upravo taj stil života reflektira nova Tomato kampanja „Samo ono što ti stvarno treba“, a lice koje je predstavlja legendarni je glumac Mustafa Nadarević, u ulozi racionalnog potrošača koji pametno kupuje i ne pristaje na kompromise. Uloge koje je do sada igrao, pogotovo u popularnim serijama, odlično su se uklopile u ideju da upravo on bude predstavnik pametnih potrošača koji vode računa o svim sitnim slovima, uz šaljivi ton.

PR PR

Novi Tomato web za bolje korisničko iskustvo

Novi, jednostavniji i funkcionalniji Tomato web omogućuje korisnicima pametno praćenje troškova, pregled opcija i tarifa, te sada korisnici mogu samostalno birati usluge bez odlazaka na prodajna mjesta ili poziva korisničkoj službi. Korisnici mogu naručiti SIM karticu na kućnu adresu ili samostalno napraviti prijenos broja iz druge mreže, kao i prelazak s bonova na pretplatu. Proces aktivacije broja ili usluga je značajno ubrzan i sve se može obaviti na internetskim stranicama i s mobilnog uređaja. Nove internetske stranice u potpunosti su prilagođene navikama korisnika. S obzirom na to da čak 80 posto posjeta na stranicu dolazi s mobilnih uređaja, novi dizajn i funkcionalnosti prvenstveno su prilagođeni mobilnom prikazu. Također, novi izgled, ali i funkcionalnosti za jednostavno upravljanje korisničkim računom dobila je i Moj Tomato aplikacija. Uz potpunu kontrolu potrošnje, aplikacija nudi i personalizirane dnevne ponude prilagođene potrebama korisnika.

Tomato nudi najbolju vrijednost za novac bez skrivenih troškova

Korisnici uz pretplatu na Srednjoj tarifi za 50 kn dobivaju 4000 jedinica, a na Velikoj tarifi za 70 kn čak 7000 jedinica. Za korisnike koji na novim internetskim stranicama prijeđu u Tomato, u Srednjoj tarifi dobit će još 1000 jedinica, a Velikoj 2000 jedinica. Nakon što iskoriste sve jedinice u paketu, svaki MB internetskog prometa plaćat će 10 puta manje nego do sada, samo 0,049 kn po MB.

Novi korisnici Tomata na bonove dobit će dodatne jedinice, ako SIM naruče na internetskim stranicama i to 1000 jedinica na Srednjoj tarifi te na Velikoj 2000 jedinica. Za 50 kuna može se aktivirati Opcija flat internet za 5 dana neograničenog surfanja. I dalje vrijede pogodnosti za kupovinu bonova na A1 digitalnim kanalima. Korisnici dobivaju dodatne MB za podatkovni promet (do 4.000 MB) – za bon od 55 kuna 500 MB, a za bon od 110 kuna 1.000 MB.

PR PR

Također, u trenutačnoj promociji za sve kupljene bonove, neovisno o prodajnom kanalu i vrijednosti, korisnici će na račun dobiti više kuna, nego što su platili. Na primjer, za kupljeni bon od 55 kuna od četvrtka korisnici će na računu imati 60 kuna odnosno za bon od 110 kuna na računu će imati 120 kuna za pozive, poruke i surfanje.

Više informacija o novoj ponudi, dostupno je na novoj Tomato stranici.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti