Uz ovu infografiku saznajte sve mogućnosti pametnih satova

iz Samsunga su nam pripremili zanimljivu infografiku koja će nas uputiti u sve prednosti pametnih satova, od onih očitih poput notifikacija o primljenim porukama i pozivima, preko aplikacija za vježbanje ili održavanje dijete, pa sve do futurističkih stvari kao što je...

Zimo Zimo Ivan Galgoci | 26.08.2014. / 17:16

Uz ovu infografiku saznajte sve mogućnosti pametnih satova

Nosivi gadgeti sigurno će biti jedna od važnijih tema na ovogodišnjem europskom sajmu potrošačke elektronike - IFA 2014

Svu pozornost do sada je privlačio Googleov Android Wear, ali čini se kako i Samsung želi poveći dio ovog kolača. Iz kompanije su objavili informaciju o 1000 dostupnih aplikacija za svoje pametne satove bazirane na Tizen mobilnom operacijskom sustavu. Brojka se možda i ne čini toliko velika, ali ne zaboravimo da je čitava stvar tek uzela zamaha, te da mnoge kompanije još uvijek nisu predstavile svoja rješenja. Također, Android Wear sekcija iz Google Play trgovine sadrži još manje aplikacija, dok je Pebble app store granicu od 1000 aplikacija prešao još prošle godine.

Kako bi obilježili prigodu, iz Samsunga su pripremili zanimljivu infografiku koja će nas uputiti u sve prednosti pametnih satova, od onih očitih poput notifikacija o primljenim porukama i pozivima, preko aplikacija za vježbanje ili održavanje dijete, pa sve do futurističkih stvari kao što je prevođenje stranog jezika u stvarnom vremenu.

Za kraj, treba napomenuti da su Samsungove Gear™ aplikacije kompatibilne s uređajima pokretanim Tizen mobilnim OS-om (Galaxy Gear, Gear 2 i Gear 2 Neo), Samsung Gear Live koristi se Android Wear platformom, a Galaxy Fit sadrži posebni, vlastiti softver.

IFA 2014 održava se u Berlinu, od 5. do 10. rujna.

Samsung infografika - pametni satovi

Izvor/foto: gsmarena.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti