Izgleda kako je Varaždin postao pravo mjesto za zabavu. U tijeku je multimedijski festival IMPUT, a 21. i 22. lipnja održava se veliki Open Air Festival.

Naime, Dance Factory Croatia ljubiteljima elektronske glazbe priprema dva dana zabave uz 15-ak renomiranih DJ-a iz Hrvatske i okolnih zemalja, od kojih je većina njih s priznatom karijerom na sceni elektronske glazbe.

U četvrtak festival otvara u 19 sati Josh Somen iz slovenije, a uz njega će nastupiti i poznati hrvatski DJ i producent Petar Dundov ujedno i pionir techno glazbe u Hrvatskoj, te nekoliko odličnih DJ-a kao što su Robert G-Roy, D-Name, Pete Dux, Deeg, te DFC ekipa - Iggy, G Bass i Marshall Neerg.

U petak parti počinje od 15 sati a nastupit će Omega Drive, Marc Times, Jasmin Barbir, Yakka i DFC ekipa Smuky, Yapa i Sygma, dok je glavna zvijezda festivala Beltek koji će publiku zabaviti svojim techno/house setom. Beltek je inače DJ koji je često gost na UMEK-ovim setovima.

Cijena festivalske ulaznice je 50 kuna a možete ih kupiti preko Entrio servisa ili na ulazu u prostor festivala prije samog početka. Organizatori su osigurali besplatni prostor za kampiranje i parking.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju