Viber: Iznenađenje za sve korisnike Windowsa

Viber je sada univerzalna aplikacija koja jednako dobro radi na Windows 10 PC i Windows 10 Mobile uređajima, računalima, tabletima i telefonima.

Monika Nožić Monika Nožinić | 02.06.2016. / 11:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka, s preko 754 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta, predstavila je najnoviju verziju svoje aplikacije za Windows 10.

Ova značajna tržišna novina predstavlja rezultat bliske suradnje između Microsofta i Vibera, a nastala je na temelju prijedloga da Viber bude jedna od prvih aplikacija na svijetu kojoj je ponuđeno da razvije svoju novu verziju za zadnje izdanje Windowsa.

Izazov na koji je Viber odgovorio tijekom ovog procesa, postavši prva aplikacija za razmjenu poruka koja je razvila svoju do sada najpristupačniju verziju za mobilne telefone, tablete i PC računala, potaknuta je činjenicom da su korisnici Windowsa ujedno i među najviše privrženim i najzadovoljnijim korisnicima Vibera na svijetu.

Neke od najuzbudljvijih novih funkcija koje su od sada dostupne na Viberu za Windows 10 sadrže javne razgovore, zaštitnu enkripciju s kraja na kraj komunikacije i integraciju People aplikacije.

Aplikaciju možete preuzeti putem Windows Storea, a za detaljnije informacije o novoj verziji Viber aplikacije za operativni sustav Windows 10, posjetite Viberov blog i saznajte što sve o cijelom tijeku projekta misli menadžment i tim programera kompanije Viber.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti