Da li da uopće ovakav uređaj zovemo tabletom? Naime, ViewSonicov uređaj s 22-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir vrlo vjerojatno stiže u lipnju na sajmu Computex u Taipeiju.

Kompanija je objavila mali teaser pod sloganom 'Touch & Connect' za svoj novi uređaj o kojem se ne zna puno, no ipak zna se kako će uređaj imati zaslon od 22 inča i vjerojatno će na sebi imati Android Ice Cream Sandwich.

Navodno će ViewSonic ponuditi i opciju sa Windows 8 operativnim sistemom, no za sada na slici je prikazan samo OS koji izgleda na ICS.

Što to priprema ViewSonic za sada nije poznato kao niti ostali detalji ovog misterioznog uređaja, no očito je kako se sve tech kompanije posvećuju izradi uređaja s touchscreenom bilo malim od 4 inča ili velikih poput ovog od 22 inča.

Engadget prenosi kako ViewSonic naziva novu liniju 'smart business tablet monitors', pa tako iz same izjave možemo zaključiti kako je ovaj uređaj namijenjen za poslovne korisnike.

Ne preostaje nam ništa osim da pričekamo 5. lipnja i da vidimo što to ViewSonic i ostale kompanije pripremaju za drugu polovicu 2012.

Što vi mislite o ovom uređaju od 22 inča? Ima li to smisla ili ne?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju