Vine priprema novosti na svom servisu

Dom Hoffman i Rus Yusupov, dva suosnivača Vinea objavili su na jedan vrlo kreativan način teasere u kojima je prikazano nekoliko nadolazećih funkcija.

Zimo Zimo Saša Fišter | 20.06.2013. / 08:31

Vine priprema novosti na svom servisu

Dom Hoffman i Rus Yusupov, dva suosnivača Vinea objavili su na jedan vrlo kreativan način teasere u kojima je prikazano nekoliko nadolazećih funkcija.

Vine postaje sve veći hit. S preko 13 milijuna aktivnih korisnika, video uratki s Vinea na Twitteru se dijele više nego Instagramove slike. No zašto uspoređujem ova dva servisa?

Naime, kako smo pisali ranije Instagram, odnosno Facebook, danas ima događaj na kojem će objaviti mogućnosti uploadanja videa, nalik Vineu, stoga možemo reći da ova dva servisa postaju opasna konkurencija.

Iako u videima ispod nije prikazano puno toga, iz njih se da vidjeti kako možemo očekivati fullscreen snimke umjesto one u okvirima, a čini mi se i da stiže web verzija gdje će svi videi moći pregledavati, slično kao na Instagramu.

Drugi video pokazuje neke tekstualne mogućnost, pa bi tako mogli od sada i pisati statuse, nešto što za sada nije moguće, a možda ćemo moći slati i privatne poruke.

Zadnji video mogao bi ukazivati na to da će Vine omogućiti svojim korisnicima rezanje pojedinih videa kako bi stvorili nešto vrlo zanimljivo i kreativno, no nije baš posve jasno na koji način je to zamišljeno, ako zadnji video uopće to prikazuje.

Sve u svemu, zanimljivo će vidjeti u kojem smjeru se razvija Vine naravno što će danas kombinacija Facebook / Instagram objaviti

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti