Vrijedi li ovaj pametan sat 230 kuna?

Ako gledamo novčanu vrijednost od 230 kuna, znate i sami da ne možete kupiti nešto ekstra za taj iznos.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.09.2016. / 19:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Primjerice, to bi vam bio jedan prosječan shoping, možda jedan izalazak ili večera za dvoje ljudi. S druge strane, za te novce možete danas dobiti i vrlo napredan pametni sat. G6, je upravo jedan od takvih koji izgleda vrlo moderno i privlačno. Osim što dobro djeluje izgledom G6 je i moćan sat iznutra, pa tako dolazi s MTK2502 procesorom koji se brine da sat radi odlično. Sve “operacije” se rade na 1.2 inčnom zaslonom rezolucije 240 x 240, dok za životni vijek trajanja brine baterija od 380mAh, a koja bi trebala biti dovoljna i za par dana korištenja.

Ono što je dobro kod ovog sata jest da je kompatibilan i sa iOS Android platformom, tako da ograničenja sa platformama gotovo da i nema. Recimo da je sat namijenjen za sportsko-modnu industriju što radi dizajna, što radi ugrađenih aplikacija koje nudi poput mjerenja koraka, otkucaja srca, mjerača potrošenih kalorija, itd.

Sve obavijesti sa maila, Facebooka, Twittera i drugih aplikacija pojavit će se na ekranu, naravno ukoliko to želite, a možete ga koristiti i kao uređaj za slikanje, što ponekad može dobro doći kada želite svi biti na slici, a nemate nikoga da vas poslika.

Na kraju, cijena od 35$ odnosno nekih 230 kuna je više nego odlična za novi uređaj ovakog tipa. Ako vas zanima više informacija, svakako posjetite službenu stranicu i doznajte detalj o G5.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti