Web::INDUSTRIJA 2011 – edukativna predavanja i besplatan ulaz [NAJAVA]

Zimo kao medijski partner sajma Web::Industrija, najavljuje vam i treći sajam Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen s edukativnim predavanjima i besplatnom ulaznicom. Web::Industrija je jedini regionalni sajam internetske industrije koji će se održati 5. i 6. svibnja 2011. godine u Hypo centru u Zagrebu.

Zimo Zimo Damjan Tomšić | 05.04.2011. / 15:56

Web::INDUSTRIJA 2011 – edukativna predavanja i besplatan ulaz [NAJAVA]

Zimo kao medijski partner sajma Web::Industrija, najavljuje vam i treći sajam internetske industrije, Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen s edukativnim predavanjima i besplatnom ulaznicom. Web::Industrija je jedini regionalni sajam internetske industrije koji će se održati 5. i 6. svibnja 2011. godine u Hypo centru u Zagrebu.

Kao i prošle godine, ulaz na sajam i na jedinstvena edukativna predavanja za web-poslovanje je u potpunosti BESPLATAN. Ove godine nema ograničenja u broju prijava, a također postoji mogućnost rezervacije sjedećih mjesta u dvorani s predavanjima. Jedino što je važno da na službenim stranicama sajma obavezno ispunite online registraciju jer bez toga ulazak na sajam neće biti moguć.

Na sajmu se očekuju poznata imena domaće internetske industrije – Kolektiva, Microsoft Hrvatska, Etarget, Trikoder, Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera - CISEx, Trenutak, Web-Hosting.hr, Metuzalem i drugi. Ovo je jedinstvena prilika da upoznate najbolje ponuđače internet usluga u regiji i da na edukativnim predavanjima odslušate uspješne poslovnjake iz svijeta internetskog biznisa.

Tokom podneva za sav prisutni poslovni sektor bit će pripremljena interaktivna panel rasprava o primjeni društvenih mreža u poslovanju kao što su Facebook i Twitter. Uz opuštenu atmosferu, odličnu za networking i upoznavanje priznatih web stručnjaka iz regije, te tvrtki iz kojih dolaze, izlagači će zajedno s organizatorima pripremiti i pregršt nagradnih igara za sve posjetitelje.

Drugog dana Web::Edukacija je pripremila dvije najprodavanije specijalističke radionice Webura (prva radionica koja je namijenjena obrazovanju o poslovanju putem interneta s pravilima poslovanja koja se razlikuju od onih u 'stvarnom' poslovnom svijetu), te Drumara Specijal (radionica namijenjena edukaciji o oglašavanju, marketingu i prodaji putem društvenih mreža Facebook i Twitter).

U nastavku pogledajte par slika sa prošlogodišnje Web::Industrije, a Zimo ekipa vam savjetuje da ovogodišnji sajam definitivno ne propustite i zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti