Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web trgovina sa 195 prijavljenih u kojem je Marker imao čak 17 finalista u različitim kategorijama.

Pet nagrada osvojili su kao najbolji u svojim kategorijama lafaboo.com (Kids Accessories & Toys / Kids & Family), watch-a-porter.com (Fashion & Accessories), mobis.hr (Telco & Mobile), partypops.hr (Fun & Gifts) te biobio.hr (Healthy Food & Supplements)
Web trgovina proteone.hr koju je izradila agencija Marker osvojila je pak nagradu komisije The Shopper’s Mind WEB Challenger Committee Award, dok je lafaboo.com osvojio nagradu Web Challenger Award.

U Markeru stalno radimo na novim rješenjima, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Posebno nas veseli kada se to prepoznaje i nagrađuje. Ove smo godine čak nadmašili prošlu s dvije nagrade više, pri čemu treba istaknuti da je proteone.hr osvojio nagradu samo tri mjeseca od pokretanja web trgovine i da šest naših web trgovina koje su ušle u finale posluju manje od godine dana a već su prepoznate kao najbolje, izjavio je Ivica Kruhek, direktor Markera.

Marker je najnagrađivanija hrvatska web agencija za pružanje usluga uvođenjem eCommerce rješenja.