Web stranice varaždinske tvrtke Marker osvojile čak 7 nagrada za izvrsnost

Marker je imao čak 17 finalista u različitim kategorijama.

Martina Čizmić | 20.04.2019. / 08:51

Ekipa Markera s nagradama (Foto: Marker)

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web trgovina sa 195 prijavljenih u kojem je Marker imao čak 17 finalista u različitim kategorijama.

Pet nagrada osvojili su kao najbolji u svojim kategorijama lafaboo.com (Kids Accessories & Toys / Kids & Family), watch-a-porter.com (Fashion & Accessories), mobis.hr (Telco & Mobile), partypops.hr (Fun & Gifts) te biobio.hr (Healthy Food & Supplements)
Web trgovina proteone.hr koju je izradila agencija Marker osvojila je pak nagradu komisije The Shopper’s Mind WEB Challenger Committee Award, dok je lafaboo.com osvojio nagradu Web Challenger Award.

U Markeru stalno radimo na novim rješenjima, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Posebno nas veseli kada se to prepoznaje i nagrađuje. Ove smo godine čak nadmašili prošlu s dvije nagrade više, pri čemu treba istaknuti da je proteone.hr osvojio nagradu samo tri mjeseca od pokretanja web trgovine i da šest naših web trgovina koje su ušle u finale posluju manje od godine dana a već su prepoznate kao najbolje, izjavio je Ivica Kruhek, direktor Markera.

Marker je najnagrađivanija hrvatska web agencija za pružanje usluga uvođenjem eCommerce rješenja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti