Will.i.am -- glavni i odgovorni član popularne skupine Black Eyed Peas nedavno je pokrenuo novu kompaniju will.i.apps koja je objavila novi video za posljednji single grupe 'The Time: The Dirty Bit'.

Prema riječima Will.i.ama, ove aplikacije pokazuju budućnost glazbe. 'Koncept albuma je mrtav. Što je uopće album danas? Ovaj video omogućuje glazbenicima dodavanje novih dimenzija u svoju 4 minutnu pjesmu. Pisanje pjesama potpuno je izmjenjeno.'

Aplikacija koju možete kupiti za 2.99$ na iTunesima, omogućuje vam da pratite svakog člana benda zasebno na Twitteru gdje možete pronaći slike, 3D fotografije, a ima i sve više prisutnu proširenu realnost (augmented reality) koja omogućuje da usmjeravanjem iPhonea na cover albuma vidite tweeteve članova banda.

Ono što je najzanimljivije jest upravo video od 360 stupnjeva koji vas stavlja u centar zbivanja spota i samim time daje potpuno novo i bogatije iskustvo gledanja spotova. Will.i.am misli kako će ovakav način videa prevladati, te kako će postati dio mnogih zabavnih aplikacija.

Pogledajte ovaj odličan video aplikacije i njegove brojne mogućnosti. Obratite pažnju na video spot.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju