WinDays se za svoje jubilarno, 20. izdanje vraćaju u Rovinj

Organizator očekuje da će 20. izdanje okupiti više od 2000 sudionika koji će moći poslušati više od 150 predavanja.

Martina Čizmić | 31.12.2019. / 10:26

WinDays 2019 (Foto: Microsoft)

 WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, jubilarne obljetnice slavi u Rovinju pa će, nakon WinDaysa10, i WinDays20 konferencija svoj okrugli rođendan proslaviti u Istri. Održat će se u hotelima Lone i Eden u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020. godine.

Četiri programska dana donijet će WinDays20 Business i WinDays20 Technology, koji će imati zajedničku konferencijsku temu: umjetnu inteligenciju koja će u potpunosti promijeniti način na koji poslujemo i živimo. Organizator očekuje da će 20. izdanje okupiti više od 2000 sudionika koji će moći poslušati više od 150 predavanja.

WinDays20 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 21. i 22. travnja. Prvi konferencijski dan donijet će nekoliko programskih smjerova fokusiranih na ključne industrijske grane: financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, obrazovanje i javnu upravu. Program drugog dana bit će usmjeren na umjetnu inteligenciju i različite načine na koje ona može transformirati poslovanje. WinDays20 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 22. do 24. travnja.

Tijekom tri dana donijet će više od 100 predavanja koja će se baviti najaktualnijim tehnološkim temama, od sigurnosti, privatnosti i IoT-a do umjetne inteligencije, DevOpsa i rješenja temeljenih na otvorenom kodu. Nominacije za WinDays20 Technology su otvorene, a svi potencijalni predavači mogu nominirati svoja predavanja do 22. siječnja 2020.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije, a sve do 9. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti