Word Snack – igra riječima od koje se nećete moći odvojiti satima!

Jedina je mana ove igre to što stvara ovisnost, pa zbog Word Snacka možete (neplanirano) izgubiti sate i sate slažući riječi od dostupnih slova.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 16.03.2018. / 13:22

Word Snack (Foto: Google Play) (Foto: Google Play)

Današnji pametni telefoni dolaze s fantastičnim hardverom, brzim procesorima i snažnom grafikom zahvaljujući kojoj igre na mobilnim ekranima izgledaju bolje i od nekih igara kakve smo do nedavno igrali na računalima. No nije sve u hardveru i odličnoj grafici – od igara tražimo zabavu i uživanje koje će nas dugo držati "zalijepljene" uz (mobilne) ekrane, a upravo je takva igra Word Snack koju ćete moći pokrenuti gotovo na svim telefonima te je njezina jedina mana što stvara ovisnost, pa zbog nje možete (neplanirano) izgubiti sate i sate slažući riječi od dostupnih slova.

Word Snack, dakle, igra je riječima koja se sastoji od brojnih razina – na početku, odnosno u nižim razinama ponuđeno je samo nekoliko slova od kojih morate složiti riječi, a kako napredujete, ponuđenih slova je sve više, a riječi su sve složenije, tj. sastoje se od sve više slova. Tijekom igre skupljate novčiće putem kojih možete zatražiti pomoć, odnosno prikazat će vam se prvo slovo riječi koje tražite.

Novčiće skupljate tijekom igre, ali se brzo troše pa tko želi s malo manje razmišljanja riješiti razine, može kupiti novčiće – na internetu su dostupni i neki vodiči koji pokazuju kako možete "prevariti" igru i besplatno dobiti novčiće, a dostupna su i rješenja za sve razine, no time sama igra gubi smisao. Također, moguće se prijaviti i putem Facebooka te od prijatelja s ove mreže zatražiti pomoć, a u pronalasku rješenja može vam pomoći i miješanje prikazanih slova, koje je besplatno.

Igra je dostupna za Android i iOS i može se besplatno skinuti i igrati, a osim kupovnom novčića, financira se i oglasima koji se pojavljuju nakon nekoliko razina – ako želite izbjeći prikazivanje reklama, potrebno je platiti 17 kuna.

Zanimljiva i zabavna, ova igra koja tjera korisnike na razmišljanje idealna je za "ubijanje " 5 minuta dosade, igranje tijekom čekanja u redovima ili jednostavno uživanje tijekom slobodnog vremena, a s obzirom na veliki broj razina, čini se kako bi se s njom mogli bez problema družiti mjesecima.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti