Xiaomi Redmi Note 3 je uređaj s baterijom za megalomane

Svi smo mi danas osjetljivi na baterije, i to zato jer dok nam najviše treba, obično je imamo najmanje.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.12.2015. / 01:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi ne treba puno predstavljati. Jedan od najistaknutijih startupa na svijetu, ako se kompanija može nazivati startupom, čija vrijednost premašuje 40 milijardi dolara.

Njihovi uređaji su povoljni a opet super kvalitete i vrlo impresivnih karakteristika. Redmi Note 3 je phablet dijagonale ekrana 5.5 inča, te impresivnog osmerojezgrenog procesora. Redmi Note 3 dolazi u dva različita modela, 2GB RAM-a i 16GB memorije, te 3GB RAM-a i 32GB memorije.

Ono što je vrlo važno spomenuti kod ovog uređaja jest moćna baterija od čak 4000mAh koja će vam sigurno biti dovoljna za više od jednog dana, a osim toga, Redmi Note 3 dolazi sa svim, danas standardnim, karakteristikama, kao što je čitač otisaka prstiju koji se nalazi na stražnjoj strani ispod kamere, podrškom za 4G LTE, FullHD zaslon, što znači rezolucija od 1920 x 1080, 13MP stražnja kamera i 5MP prednja, a sve je to smješteno u prekrasnom metalnom kućištu tankom svega 8.65mm, što je prilično dobro za uređaj koji ima tako snažnu bateriju.

Kao što se može primijetiti, Xiaomi Redmi Note 3 je prilično dobar uređaj koji se može nabaviti po vrlo pristupačnim cijenama, pa tako model s 3GB / 32GB možete nabaviti po cijeni od 199 dolara, ukoliko koristite kupon “32Note3”, te model 2GB / 16GB za svega 172 dolara uz naravno sljedeći kupon “16Note3”.

Ovo vam je izvrsna prilika za zgrabite poklon za Božić, bilo sebi ili nekom od vama bližnjima, jer ovo je zaista super cijena za odličan Xiaomi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti