Xiaomijevi proizvodi na rasprodaji, možda ima nešto za vas

Xiaomi slovi kao jedna od najboljih tehnoloških kompanija u Kini, a možda je manje poznato da osim mobitela i tableta, Xiaomi proizvodi sve i svašta.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.01.2016. / 08:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naime, Xiaomi nije obična kompanija. S vrijednosti koja premašuje 40 milijardi dolara, ova kompanija je najvrjedniji startup na svijetu. Svoj uspjeh mogu zahvaliti pametnim telefonima, točnije pristupačnoj cijeni i izvrsnoj kvaliteti. Ljudi vole Xiaomi, pogotovo u Kini.

Kao što sam ranije spomenuo, možda je nama Xiaomi sinonim za pametne telefone, no zapravo iza ove kompanije krije se mnogo manje poznatih proizvoda poput baterija, slušalica, 3D naočala, fotoaparat, USB stickova, narukvica, prijenosnih zvučnika, TV box setova, routera, pa sve do selfie stickova, zaštita za mobitel, do “pametnih” tenisica, rukavica i medvjedića.

Xiaomi je postao prava kineska kompanija koja proizvodi gotovo sve što se može zamisliti u svijetu potrošačke tehnologije, pa tako niti novi električni skuteri nisu strani.

Kako god bilo, kompanija trenutno ima akciju sa sniženim cijenama, pa se tako neki proizvodi mogu naći sniženi preko 50%, pa ako pogledate primjerice ovu stranicu, vidjet ćete katalog proizvoda koji se mogu kupiti na popustu.

Iako je vrijeme darivanja već prošlo, možda se nešto nađe i za vas, možda za koji rođendanski poklon ili nešto drugo. Sve u svemu, cijene su doista pristupačne.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti