Zagreb dobiva prvi sajam i konferenciju potrošačke elektronike

U Zagrebu će se od 27. do 29. listopada održati CET.EX - sajam i konferencija potrošačke elektronike za JI Europu

Martina Čizmić | 21.07.2017. / 17:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U listopadu će Zagrebu ugostiti prvi sajam i konferenciju potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe (Adriatic).

Na CET.EX Zagreb 2017, koji će se održati od 27. do 29. listopada na Zagrebačkom Velesajmu,  izlagači će predstavit nove proizvode u tehnološkim kategorijama uključujući pametne kuće, IoT (Internet of Things), povezive automobile, audio i video visoke rezolucije, pametne telefone, virtualnu stvarnost, digitalno zdravlje i fitness, 3D printanje, dronove, robotiku, miješanu stvarnost IoT-a, pametne zgrade u pametnim gradovima, IDS (Interactive Digital Signage), start-upove i drugo.

Tijekom tri dana sajma oranizirat će se brojne demonstracije novih tehnologija, ali i omogućiti posjetiteljima da razgovaraju s predstavnicima proizvođača i izlagača o tehnologijama i proizvodima koji će promijeniti tržište.

Poseban je dio namijenjen start-upovima koji će tako moći predstaviti svoje proizvode i tehnologije velikom broju posjetitelja, ali i potencijalnim investitorima i partnerima.

„U sklopu trodnevnog sajma, o ovim inovativnim trendovima govorit će vodeći profesionalci iz svake industrije. CET.EX Zagreb 2017 mjesto je na kojem se tehnologije spajaju s poslovanjem, a posjetitelji će dobiti priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i proizvodima“, rekao je najavljujući sajam njegov organizator Andrija Ćurković.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti