Zagrebačka kompanija itSoft postaje Setcor

Poslovna ideja koja stoji iza Setcora je sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 05.12.2019. / 09:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Inovativna informatička tvrtka itSoft d.o.o., koja je do sada poslovala kao dio brenda Setcor, nosit će ime brenda unutar kojega je posljednjih godina djelovala. Brand Setcor nastao je kako bi se omogućila izmjena konvencionalnih IT procesa kod poslovnih korisnika, i to tako da se korisnicima na jednom mjestu pruže sve potrebne ICT usluge. Zbog tržišnog uspjeha i povjerenja klijenata sada će to ime nositi i itSoft, tvrtka pružateljica usluge.

Poslovna ideja koja stoji iza Setcora sinergija je najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka, čime krajnji korisnici ostvaruju dvije značajne koristi, mogućnost trajnog korištenja vrhunskih softverskih, sigurnosnih i infrastrukturnih rješenja te know how Setcorovih poslovnih konzultanata i IT eksperata stečen u stotinama projekata izvedenih za potrebe klijenata itSofta/Setcora..

Poslovanjem sa Setcorom, umjesto fokusiranja na rješavanje investicijskih i razvojnih ICT izazova unutar kompanije, tvrtke na raspolaganju dobivaju najmoderniju tehnologiju. Nakon početka suradnje zato se mogu mnogo više fokusirati na poboljšanje izvrsnosti svog poslovnog modela, u kojem je fokus investicija na jačanje pozicije na tržištu, a ne na kontinuirana ulaganja u razvoj interne IT infrastrukture.

Sinergijskim načinom poslovanja Setcora tvrtke posluju i mnogo brže i sigurnije, uz znatnu redukciju troškova poslovanja. Brand Setcor prepoznat je na tržištu te je niz velikih domaćih i stranih tvrtki uvidio prednosti takve usluge. Svim svojim korisnicima Setcor nudi XaaS (cloud) usluge, usluge sistemske integracije, telekomunikacijske usluge i sve druge potrebne ICT usluge na jednom mjestu.

Setcor svim korisnicima nudi puno modernije poslovanje, digitalizaciju i znatno unaprjeđenje poslovanja korištenjem najnovijih tehnologija u svim segmentima poslovanja. Imamo veliko iskustvo u migraciji na Cloud model poslovanja te dugogodišnje iskustvo u pružanju mrežnih usluga. To Setcor čini pouzdanim partnerom u evoluciji i tranziciji IT poslovnih modela. Pored toga, možemo istaknuti i najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija koje kontinuirano implementiramo u svojim data centrima, kako bismo svojim korisnicima ponudili vrhunsku uslugu na tehnologijama najnovije generacije, ovom je prilikom izjavio Krešo Troha, član Društva.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti