Zagrebački iSTUDIO u subotu kreće u kreiranje nove platforme u samo 24h

Startup in 24h je projekt zagrebačke tvrtke iSTUDIO, a radi se o platformi koja služi kao podrška za sve one koji imaju neku ideju koju žele realizirati.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.11.2013. / 19:53

Zagrebački iSTUDIO u subotu kreće u kreiranje nove platforme u samo 24h

Startup in 24h je projekt zagrebačke tvrtke iSTUDIO, a radi se o platformi koja služi kao podrška za sve one koji imaju neku ideju koju žele realizirati. 

“Bez obzira radi li se o grupi od 5-10 ljudi, o manjoj ili većoj tvrtki, svatko tko želi pokrenuti svoj projekt, a dosad su mu izgovori bili prezaposlenost, manjak vremena ili budžeta, može se osloniti na našu podršku.” za ZIMO ističe Anela Senčar, Account Manager.

Tako će se na službenoj iSTUDIO stranici nalaziti smjernice kako pokrenut projekt (npr. podijeliti svoj rad u blokove od 5 dijelova po tri sata - svaki blok je jedna tema - istraživanje, ime, vizualni identitet, biznis model i sl.) Polaznici će dobiti materijale za planiranje, raspored rada, materijale za podjelu uloga i bitne faze i elemente projekta, te materijale za evaluaciju napravljenog. 

Uz to, po potrebi mogu u iSTUDIJU dobiti prostor za rad, a sve zajedno pratit će se uživo na njihovoj web stranici - praćenje uživo i bilježenje nastajanja projekta/proizvoda/usluge. Time će polaznici dobiti svojevrsnu promociju, a nakon što završe svoj projekt, tim iza Startup in 24 hours napravit će analizu i evaluaciju napravljenog, odnosno sami će organizirati svoj tim, a iSTUDIO će im omogućiti kvalitetniji proces realizacije.

“Dakako, kako je to krovna platforma za koju je potrebno iskustvo, zaključili smo da je najbolje pokazati ga na svojoj koži. Ne možemo nekome dati materijale za rad i razvoj projekta u kratkom roku kao što su 24 sata ako to prvo nismo isprobali sami, zar ne?”, dodaje Anela.

Na internoj grupi na Facebooku iz tvrtke su primli par ideja i odlučili da će realizirati onu vezanu uz zapošljavanje. “Nastanak ovog projekta i njegov razvoj unutar 24 sata popratit ćemo na Startup in 24 hours blogu koji je zasad u razvoju - blogat ćemo live, prenositi iskustva, napredak, filmiće i fotke.”

Riječ je o projektu kojem je cilj napraviti revoluciju u potrazi za savršenim poslom i idealnim zaposlenicima. Dakle, to će biti servis koji će omogućiti svakoj osobi da označi tvrtku u kojoj želi raditi. Također, tvrtkama će omogućiti da označe pojedince koje smatra svojim idealnim zaposlenicima, a ako su se i tvrtka i pojedinac međusobno odabrali, znači da se pronašao savršeni par i svaka strana dobiva obavijesti o tome da se dogodila podudarnost. Ako se podudarnost ne dogodi, nitko ne dobiva obavijest. Pojedincima rejting raste na temelju toga koje su tvrtke označile da ih žele zaposliti (npr. Google donosi puno više bodova u odnosu na lokalnu i malu IT firmu). Također, posebno će biti izdvojene firme koje su najpoželjnija radna mjesta.

Projekt kreće u subotu 9. studenog točno u podne, a sve možete pratiti na službenim stranicama www.startupin24h.com gdje možete ostaviti svoj mail kako biste dobili obavijesti o završetku cijele priče ili bolje rečeno početku neke nove priče.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti