Želi li nam Musk nešto suptilno poručiti? Uz titulu tehnokralja dodao još jednu, nešto neobičniju

Za sad nije ni jednim svojim potezom objasnio zašto je dodao tu titulu u svoj opis. A onda opet, Musk često povlači poteze koji nisu baš najjasniji.

Martina Čizmić | 13.04.2021. / 08:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Tijekom njegove karijere, Elona Muska, opisivali su različitim epitetetima. Od poduzetnik i inovator, do vizionar, a bilo je i onih manje pozitivnih.

No, u posljednje vrijeme Musk je dobio titulu "tehnokralj Tesle", koja je postala njegova službena titula u toj tvrtki, a sad si je i sam nametnuo još jednu titulu, doduše samo neslužbeno.

Elon Musk Musk više nije izvršni direktor Tesle, odsad je njezin tehnokralj

Svoje ambicije za osvajanje i život na Marsu, nikad nije skrivao, a sad je na Twitteru to i suptilno potvrdio. Naime, u dijelu u kojem se obično navodi kratak opis osobe koja je vlasnik profila, uz "tehnokralj Tesle", sad stoji i "Imperator of Mars" odnosno "car Marsa".

Za sad nije ni jednim svojim potezom objasnio zašto je dodao tu titulu u svoj opis. A onda opet, Musk često povlači poteze koji nisu baš najjasniji.

S obzirom na to da se izraz "imperator" odnosno "vladar" ili "car" do sad obično koristio u vezi s Rimskim carstvom, neki nagađaju kako je Musk bacio oko na Mars kao na svoju koloniju.

Dok Musk ne objasni je li se radilo samo o šali ili zaista ima neke veće planove s Marsom, preostaje nam samo čekati. Uostalom, ako i želi osvojiti i prisvojiti Mars, Musk mora prvo riješiti prepreku zvanu Starship - svemirsku letjelicu koja se u dosadašnjim testiranjima baš i nije proslavila.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti