Želite naći srodnu dušu? Slikajte svoj hladnjak!

Korisnici aplikacije trebaju snimiti sadržaj svoga hladnjaka pa snimke razmjenjivati s drugim kandidatima.

Martina Čizmić | 18.03.2019. / 16:01

Do ljubavi preko hladnjaka (Foto: Getty Images)

Osobama koje nisu imale sreću pronaći srodnu dušu nudi se nova aplikacija, "refrigerdating", putem koje korisnici razmjenjuju snimke sadržaja vlastitog hladnjaka i pronalaze bliskost, barem u jelu, ako je vjerovati u istinitost teorije da ljubav ide kroz želudac.

Aplikaciju je razvio Samsung, a autori objašnjavaju da je kuhinja jedno od najvažnijih mjesta za odnos dvoje ljudi, pa zašto onda ne krenuti od nje.

Korisnici trebaju snimiti sadržaj svoga hladnjaka pa snimke razmjenjivati s drugim kandidatima, no Samsung ih upozorava da budu prirodni.

Nemojte uređivati svoj hladnjak prije snimanja. Ako želite da aplikacija doista funkcionira, morate pokazati stvarno stanje stvari, poručuje.

No kao i kod svih aplikacija za 'spajanje parova", kandidatu se teško oduprijeti kušnji da u ljepšem svjetlu prikaže sebe, odnosno u ovom slučaju svoj hladnjak.

Onima koji se boje prikazati tužnu sliku vlastita hladnjaka, autori aplikacije savjetuju da imaju na um staru izreku "Suprotnosti se privlače. Ne samo da ćete možda pronaći partnera/icu koji će vas usrećiti, već i otkriti novo carstvo okusa".

(Hina)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti