Želite naučiti programirati u Javi? Prijavite se u Ljetnu školu

Tijekom pet tjedana studenti će raditi na različitim aplikacijama, a na kraju će sve ono što su naučili moći pokazati na dvodnevnom hackathonu.

Martina Čizmić | 31.05.2019. / 07:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naučiti programirati u Javi može naučiti svatko. No naučiti razvijati aplikacije koje će biti zanimljive i relevantne ipak zahtijeva malo više truda.

Upravo kako bi studentima koji žele naučiti kako se razvijaju Java aplikacije korištenjem Spring Boot skupa biblioteka, omogućili da nauče i pri tome, možda, dobiju ponudu za posao, hrvatska tvrtka za razvoj softverskih produkata, Agency04, organizira besplatnu Ljetnu školu.

Tijekom pet tjedana studenti će raditi na različitim aplikacijama, a na kraju će sve ono što su naučili moći pokazati na dvodnevnom hackathonu.

Prijave za su već počele i traju do 16. lipnja, a Ljetna škola počinje 13. srpnja 2019. Pohađanje škole potpuno je besplatno, a osim edukacije – studentima se ovim putem otvaraju i vrata potencijalnog zapošljavanja kod organizatora.

Dođite na ljetnu školu, to je idealna prilika za sve one koji znaju Java programski jezik da unaprijede svoje znanje i nauče kako razvijati kompleksne Java aplikacije korištenjem Spring Boot skupa biblioteka. Također, upoznat ćete se i s osnovnim dobrim praksama razvoja softvera i iskusiti čari timskog rada. Osim toga, za najbolje kandidate postoji mogućnost i stalnog zaposlenja kod nas. Nakon prošlogodišnje Ljetne škole, četvero polaznika ostalo je raditi kod nas u AGENCY04, izjavio je Domagoj Madunić, CEO u AGENCY04.

Ova tvrtka osnovana je prije pet godina, a trenutno ima oko 80 stručnjaka iz Mobile i Java developmenta, user experience (UX) dizajna, automatske kontrole kvalitete i agilnog savjetovanja. Više od 60 % svojih prihoda ostvaruje na tržištu zapadne Europe i SAD-a, a samo neki od klijenata tvrtke su ELCA Informatika AG, STRABAG, XebiaLabs, Iskon i A1.

Više informacija o Ljetnoj školi i kako se prijaviti saznajte na smarts.ag04.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti