Želite podijeliti YouTube video na Snapchatu? Sad je za to dovoljan tek jedan klik

Korisnici koji, iz bilo kojeg razloga, ne žele koristiti ovu opciju, još uvijek mogu koristiti "stari" način kopiranja poveznice i ubacivanja u svoje objave.

Martina Čizmić | 04.04.2022. / 09:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Korisnici Snapchata dobili su opciju kojom im se olakšava dijeljenje YouTube videa u svojim objavama. Umjesto dosadašnjeg kopiranja, lijepljenja i dodavanja videa kao linka, sad će biti dovoljan jedan klik.

Potrebno je tek otići na YouTube video koji žele podijeliti, kliknuti na opciju dijeljenja i odabrati Snapchat (naravno, sve to na pametnom telefonu). Nakon toga, otvorit će se Snapchat, a video će se automatski pojaviti u galeriji u obliku naljepnice s imenom videa, malom sličicom i potpisom autora videa.

Slika nije dostupna Snap predstavio konkurenta TikToku i najavio dnevne nagrade od čak milijun dolara za viralne videozapise

Što će korisnici napraviti s tom naljepnicom, ostavljeno je njima. Mogu snimiti vlastiti video i zalijepiti naljepnicu u video ili pak dodati svojoj fotografiji. Svatko tko pogleda njihovu objavu, može kliknuti na naljepnicu i odvesti će ga na povezani video.

Korisnici koji, iz bilo kojeg razloga, ne žele koristiti ovu opciju, još uvijek mogu koristiti "stari" način kopiranja poveznice i ubacivanja u svoje objave. No, novi se način čini puno brži, jednostavniji, i ako nas pitate, vizualno privlačniji, od starog.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti