Korisnici Snapchata dobili su opciju kojom im se olakšava dijeljenje YouTube videa u svojim objavama. Umjesto dosadašnjeg kopiranja, lijepljenja i dodavanja videa kao linka, sad će biti dovoljan jedan klik.

Potrebno je tek otići na YouTube video koji žele podijeliti, kliknuti na opciju dijeljenja i odabrati Snapchat (naravno, sve to na pametnom telefonu). Nakon toga, otvorit će se Snapchat, a video će se automatski pojaviti u galeriji u obliku naljepnice s imenom videa, malom sličicom i potpisom autora videa.

Slika nije dostupna Snap predstavio konkurenta TikToku i najavio dnevne nagrade od čak milijun dolara za viralne videozapise

Što će korisnici napraviti s tom naljepnicom, ostavljeno je njima. Mogu snimiti vlastiti video i zalijepiti naljepnicu u video ili pak dodati svojoj fotografiji. Svatko tko pogleda njihovu objavu, može kliknuti na naljepnicu i odvesti će ga na povezani video.

Korisnici koji, iz bilo kojeg razloga, ne žele koristiti ovu opciju, još uvijek mogu koristiti "stari" način kopiranja poveznice i ubacivanja u svoje objave. No, novi se način čini puno brži, jednostavniji, i ako nas pitate, vizualno privlačniji, od starog.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju