Znate li koji su najpopularniji profili i stranice na Facebooku i Twitteru?

Moglo bi se raspravljati o tome jesu li vremena u kojima je važnije koliko imaš 'followera' umjesto pravih prijatelja normalna, ali ako već živimo u takvima, onda je dobro znati koga se najviše prati na društvenim mrežama.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 16.12.2013. / 14:16

Znate li koji su najpopularniji profili i stranice na Facebooku i Twitteru?

Moglo bi se raspravljati o tome jesu li vremena u kojima je važnije koliko imaš "followera" umjesto pravih prijatelja normalna, ali ako već živimo u takvima, onda je dobro znati koga se najviše prati na društvenim mrežama.

Zapravo, bolje bi i konkretnije bilo konstatirati na najpopularnijim društvenim mrežama, jer Facebook i Twitter to svakako jesu. Razlike između ove dvije društvene mreže su svima poznate, novi dokaz različitosti trendova je, uostalom, ova infografika koja zorno pokazuje kako trendovi na Facebooku i Twitteru nisu isti. To je, naravno, sasvim logično, jer je i sama struktura, poanta i način funkcioniranja drugačije postavljen na svakoj od ove dvije društvene mreže. Zanimljivo, jedini koji je prisutan među najpopularnijim profilima i stranicama na Facebooku i Twitteru je - YouTube! 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti