Disney+ napokon dolazi u Hrvatsku: Znamo kad i po kojoj cijeni

Istovremeno će biti moguće gledati sadržaj na četiri različita uređaja.

Martina Čizmić | 29.03.2022. / 09:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovo će ljeto biti u znaku Disneya, barem u Hrvatskoj (i još 41 zemlji i 11 teritorij) u kojoj od 14. lipnja kreće s radom streaming platforma Disney+.

Streaming servis u Hrvatskoj bit će dostupan od 14. lipnja. Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura (60 kuna), odnosno 79.90 eura (600 kuna) za godišnju pretplatu.

Kako ističu iz The Walt Disneya, gledatelji mogu očekivati originalni sadržaj i tisuće naslova serija i filmova iz studija Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic te ostali zabavni sadržaj koje nudi Star platforma.

Pretplatnici će imati pristup sadržaju Star Wars „The Book of Boba Fett“ i „The Mandalorian“ izvršnog producenta i pisca Jona Favreaua. Zatim, seriji „Moon Knight“ iz Marvelovog studija u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac kao Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja, te Oscarom nominiran film „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Shang-Chi i legenda o deset prstenova“) sa Simu Liu i Awkwafinom u glavnim ulogama.

Također, moći će gledati Disneyev i Pixarov animirani film nominiran za nagradu Oscar „Luca“ („Luka“), Oscarom nagrađen Walt Disneyev film „Encanto“ („Encanto: Naš čarobni svijet“) o izvanrednoj obitelji Madrigal, te Oscarom nagrađen film „Cruella“, s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

Kako naglašavaju iz Disneya, korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, s neograničenim preuzimanjima koja uključuju do deset uređaja, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti